fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Afriška poroka na Solinah

Organizacija

OrganizatorkePatricija Švigelj, Laura Kurelič Švarc.
 LokacijaLepa Vida Thalasso Spa Soline

O PROJEKTU

Kako v Sloveniji pričarati pravo Kenijsko poroko? Kje najti pokrajino, ki spominja na afriške planjave? Kakšno cvetje, obleko, prstane, dekoracijo izbrati, kako izpeljati poročni obred in predvsem, kako združiti dve popolnoma različni kulturi v imenu ljubezni? To vprašanje sta si zastavili udeleženski naše poročne akademije, Patricija Švigelj in Laura Kurelič Švarc. Izziv je postal tako zanimiv, da sta si ga izbrali za zaključni projekt, s katerim sta v prakso prenesli vso teorijo, ki smo jima jo predali številni predavatelji našega izobraževalnega programa. Spoznali sta Georginah. Prelepo mlado damo Kenijskega rodu, ki jo je v Slovenijo prinesla športna kariera. Z veseljem je pristopila k sodelovanju pri inspiracijski poročni zgodbi, v barvah ter okusih njej domače Kenije.

Dekleti sta svoje vtise akademije delili tudi z nami:

 Hvala tebi Blažka, da si nama na akademiji z vsemi izčrpnimi informacijami polnila klasje ter s svojim znanjem še bolj pospešila željo po najinem sanjskem poklicu- organizatorka porok.Hvala za prizadevno pomoč pri projektu in vse spodbudne besede, ki si jih nama namenila. Želiva ti vso srečo pri prenašanju znanja na vse druge bodoče organizatorke, da nas bo čimveč. Namreč: Who run the world? -WEDDING PLANNERS 🙂

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Fotografija: Alen Karupovič
Poročna obleka: Salon White Couture
Lokacija: Lepa Vida Thalasso Spa Soline
Poročne tiskovine: Finimini dizajni
Poročni šopek: V cvetju
Poročni prstani: Mokosh jewels
Make-up in frizura: Georginah Beauty Glam
Namizni servis in dekor: Coincasa, Nama
Sadje: Gajbica.si