fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Cvetje v pomladi ali Visoška poročna kronika

Organizacija

OrganizatorkiAleksandra Grubešić, Tajda Starc
Lokacija: Visoški Dvorec

O PROJEKTU

Zakaj bi poročne inspiracije iskali le v stilu ameriških indijancev, holivudskem blišču ali toskanski pokrajini, če jo lahko poiščemo tudi doma? Slediti trendom z tujine je vsekakor lepo in pravi izziv, a nekaj prav posebnega je poiskati navdih v svoji okolici. Za to namreč potrebuješ domišljijo, nato pogum, sledi velika mera kreativnosti in na koncu še ekipa, ki podpre tvojo idejo.

Vse to sta zbrali udeleženki naše akademije za poročne načrtovalce, Tajda Starc in Aleksandra Grubešić, ki sta svoj navdih našli v slovenski kulturni dediščini. Inspirial ju je prekrasen Tavčarjev dvorec v Poljanski dolini, ki je tudi prizorišče intimnih poročnih obredov. Zamislili sta si intimno poročno zgodbo, ki kreativno in estetsko poudarja pomen slovenske (ljubezenske) literature, hkrati predstavi lokacijo v drugi luči in postane navdih za bodoče mladoporočence, ki cenijo domačo kluturno dediščino.

Aleksandra in Tajda sta k sodelovanju povabili par, ki bo svoj pravi poročni dan doživel v letošnjem poletju. Simpatični tadem, ki na Instagramu vodi profil Gremo jest, je v projekt vnesel polno pozitivne energije in hkrati Tajdi in Aleksandri omogočil prve izkušnje v svetu organizacije, saj se bosta, po odlično opravljenem zaključnem izpitu, preizkusili tudi pri koordinaciji njunega poročnega dne.

Sprehodi se skozi čudovito galerijo fotografij izvrstnega poročnega tandema Happy moments in napolni svojo dušo s številni detajli, ki jih je ustvarila izvrstna ekipa.

”Prijava na akademijo je bila odločitev, ki je ne bom nikoli pozabila. Pridobljeno znanje in izkušnje so nam odprli vrata v svet načrtovanja porok. Iskrena zahvala gre mentorici Blažki, ki verjela v nas in nam stala ob strani. Neverjetno je, kako se ideja spremeni v resničnost, kar ne bi bilo mogoče brez izvrstnih oseb, ki so bile del ekipe pri ustvarjanju poročne pravljice.”- Tajda

”Najin projekt bi lahko zaznamoval pregovor “The best is yet to come”, ko sva kljub začetnim zavrnitvam našle popolno lokacijo, kjer sva izpeljali tematsko poseben in zanimiv projekt. Akademija nam je omogočila razmišljanje “out of the box” in menim, da nama je to na projektu uspelo. Moja dolgoletna želja po udeležbi na akademiji se je izpolnila s prelepim zaključkom.”- Aleksandra

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Dvorec Visoko
Cvetje in dekoracija: Aurelié weddings
Fotografija: Happy moments
Videograf: Poga studios
Poročna obleka – ona: Flair wedding atelier
Poročna obleka – on: MORRO Sartiriale
Frizura: Lassana bridal team
Make-up: Vesna Pinter Stojnić
Torta in sladice: Ulline dobrote
Poročne tiskovine: Poročna beležnica
Poročni prstani: Zmay Jewelry
Avto: Primož Kovič, Najem starodobnikov
Topper za torto: Partypek
Apartmaji: Cvetje v jeseni
Ženin & nevesta: Tomaž Martinšek & Tina Balant

Pribor, krožniki & podstavek za torto: Coincasa