fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v četrtek, 05.09.2024 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Glamurozna poroka v Rogaški Slatini

Organizacija

Organizatorke: Maruška Kenig, Barbara Potokar, Ajda Šifrer
Lokacija: Rogaška Slatina

O PROJEKTU

Brez dvoma tudi med slovenskimi pari najdemo takšne, ki si želijo glamurozno poroko. In prav za njih so udeleženke naše akademije Maruška Kenig, Barbara Potokar in Ajda Šifrer zasnovale poročni navdih v Rogaški Slatini. Barbara, Maruška in Ajda so zaorale ledino zaključnih projektov naše akademije. Izbrale so si prvi razpisan datum in celotno poročno pravljico zorganizirale v pičlih dveh tednih. Njihov idejni koncept poroke je bil tako zanimiv, da so uspele k sodelovanju privabiti zelo atraktivno ekipo »igralcev«. Nevesto je uprizorila prelepa balerina Ana Klašnja, ženina pa njen plesni partner Lukas Zuschlag. Kot družice in svati so se jima pridružili soplesalci iz baletnega ansambla Ljubljanske Opere. Vsi so namreč tudi soplesalci oziroma sodelavci naše študentke Barbare, ki nekoč po koncu svoje plesne kariere razmišlja o karieri organizatorke dogodkov. V Sava hotelu Rogaška Slatina razumejo petične goste in jih znajo razvajati. Poglej si kako jim je v tako kratkem času uspelo izpeljati poročno pravljico.​

Ekipa organizatork je svoj projekt opisala tako:

“Tematika in stil poroke sta izhajali iz ideje, da Barbara povabi k sodelovanju svoje sodelavce iz SNG Opera in balet Ljubljana. Baletniki pa so tako zelo elegantni, graciozni ljudje, da drugačna tematika kot klasična ‘white wedding’ ne bi prišla v poštev. Lokacija pa druga kot Rogaška tudi ne, saj je le najboljša lokacija primerna za poroko, ki smo je želele ustvariti. Sodelovanje je bilo odlično, saj smo si delo razdelile in si med sabo na skorajda urni bazi javljale novosti in dosežke. In iskreno, poleg vsega znanja, izkušenj in idej, ki smo jih pridobile, smo zgradile tudi prijateljstvo, ki nam veliko pomeni.”

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Organizatorke: Maruška Kenig, Barbara Potokar, Ajda Šifrer
Lokacija: Grand Hotel Sava Rogaška
Fotografija: Samo Rovan
Videografija: Nik Čebulec Videography
Modela: Ana Klašnja in Lukas Zuschlag
Plesna ekipa: Ekipa ljubljanskih baletnikov
Cvetličarna:
Cvetličarna Omers
Makeup: Martina Vrhovnik
Frizura: Irina Kysselef
Poročna obleka – nevesta: Sanjska Obleka
Poročna obleka – ženin: SENS
Poročna prstana: Zlatarna Celje
Tiskovine:
Poročna beležnica
Torta & slaščice: Pcakes
Glasba ob obredu: Vivere trio
Band: Nonstop band
Vodenje obreda: Brane Praznik
Kozarci: Steklarna Rogaška
Zaobljuba.si: Tjaša Lenardič