fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v četrtek, 05.09.2024 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Intimna poroka Sonje in Miha na Primorskem

Organizacija

Organizatorke: Ana Jenko, Ema Novak, KarmenWeddings
Lokacija: Vila Xaxat

O PROJEKTU

Sonja in Miha živita za ljubezen. Vsak dan sta bolj zaljubljena, bolj očarana drug nad drugim, bolj hvaležna ker sta se našla; in to si želita pokazati in izpovedati vedno znova in znova. Zato smo v sklopu naše akademije zanju pričarali obnovitev poročnih zaobljub, katere sta si lahko zaradi izrednih razmer epidemije izrekla le na matičnem uradu. Tri udeleženke Infinity akademije za organizatorje porok Ana Jenko, Ema Novak in Karmen Plahuta so sprejele izziv, da v najbolj negotovih časih načrtujejo sanjski poročni dan za Sonjo in Miho. Poročni dan, ki sta si ga izbrala, je žal padel pod stroge ukrepe splošne karantene in tako sta lahko na tisti dan le “podpisala” poročno listnino na matičnem uradu. Brez poročnih oblek, cvetja in dekoracije, ki poudari veličino takšnega dogodka. Zato smo jima takoj po koncu karanetene želeli pričarati popoln poročni dan, z osebnim, simboličnim obredom, kjer sta si znova izpovedala svojo ljubezen ter s posebnim presenečenjem, katerega zares nista pričakovala.

Svojo nalogo so odlično opravile, svoje vtise pa strnile v nekaj naslednjih stavkov:

“Odločitev za obisk Infinity akademije je bila najboljša odločitev, kar smo jih sprejele v zadnjem času. Toliko novih znanj, poznanstev, novih odprtih poti in prej še neodkritih zanimanj. Same sebe smo presenetila. Tudi ustvarjanje projekta je bila edinstvena izkušnja pri kateri smo dobile toooooliko znanja, izgubile kakšen živček, ampak na koncu odnesle neponovljivo izkušnjo. Na tem mestu bi se rada še enkrat zahvalile za mentorstvo Blažki in vso znanje, ki ga nam je predala. Res je krasna oseba in učiteljica ter si zasluži velik poklon, in še večji HVALA.”

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija 1: Villa Xaxat
Lokacija 2: Jadrnica – Aljoša Grom
Fotografija: Nastja Kovačec
Video: Prestige film
Dekoracija: Aurelie weddings
Catering: Anže Kuplenik
Poročna obleka nevesta: Memento, poročna galerija
Glasbena spremljava: Neža Kirn
Tiskovine: KarmenWeddings
Sladki kotiček in poročna torta: Jerneja Trofenik Dimnik – Cukrpekarica
Frizura: Studio Style
Makeup: InLine studio – Neli Paspalj
Nohti in trepalnice: Viki‘s place
Poročni prstani: Zlatarna Sterle