fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

La dolce vita na slovenskem Krasu

Organizacija

Organizatorki: Eva Lavtar, Mirjana Petrič
LokacijaŠkerlj Wine Estate

O PROJEKTU

Poznaš izraz “La dolce vita”? Opisuje življenski stil, poln mondenih dogodkov, lepote in užitkov. Mislim, da si lahko predstavljaš: šampanjec, športni avtomobili, pregrešne razvade, visoka moda, zabave v stilu slavnih… Kdo bi se branil?!

Skoraj ne moremo verjeti, da do letos še nismo imeli poroke v tem stilu. Na srečo sta se na naši akademiji našli dve kreativni, domisleni in nadvse srčni dami, Mirjana Petrič in Eva Lavtar, ki sta mondeni italijanski stil 50-ih let preslikali na čarobni slovenski Kras. Natančneje, na rob vasice Tomaj, na Škerlj Wine Estate, ki je last Mirjanine družine. In preden sploh vprašaš, naj ti kar odgovorimo – da, Škerlj Wine Estete je nova poročna lokacija, ki je na voljo že v prihodnji sezoni. In mi jo z veseljem pripročamo, že zaradi topline ljudi, ki jo ustvarjajo.

Mirjana in Eva sta si s pripravo inspiracijske poroke zadali ogromen zalogaj. V galeriji in videu te čakajo številni domiselni detajli, ki te na koncu pustijo z občutkom, da se je poroka res zgodila. In da bi jo prav lahko geografsko umestili na jug Italije, priča zabavna prigoda : “behind the scenes” naše posnetke s snemanja je objavil tuj poročni blog, kot primer italijanske poročne elegance.

Uživaj v prefinjeno elegantni, sladki poročni zgodbi ob ogledu čudovitega videa, ki ga je ustvaril Nik Čebulec ter brezčasnih fotografij poročnih fotografov Miloša in Nataše Horvat ter povej, če se strinjaš z nami, da je nova poročna lokacija preprosto popolna, organizatorki pa sta, z enkratno poročno ekipo, svoje delo opravili več kot odlično.

Kako pa sta dekleti doživljali ustvarjanje popolne poročne pravljice?

”Lažje napišem na dolgo in široko, a na kratko se sliši takole: S projektom La Dolce Vita sva z Mirjano v praksi doživeli tisto “živo dogajanje”. Celodnevna navidezna poroka je primer, kako pomembno je osebno organiziran dogodek obravnavati z veliko mero odgovornosti in srčnosti ter obenem usklajevati vse, kar je bilo dogovorjeno. Definitivno najboljši del akademije, ki te pripravi na vse izzive in kasnejšo izjemno pot poročne organizatorke”. – Eva Lavtar

”Projekt La Dolce Vita je bil vsekakor moj življenjski projekt, ki ga brez Eve prav gotovo ne bi uspela speljati na tako visokem nivoju. Vsa teoretična znanja pridobljena na Akademiji sva prelili v prakso.  Skozi cel proces organicacije so bila prisotna vsa čustva, strah, nezaupanje vase, sreča, veselje, dvomi…. Prav tako, kot so le ta prisotna ob organizaciji prave poroke. In ravno to je tisto, kar je pri projektih najbolj pomembno in iz česar črpaš  samozavest, nova znanja  in končno srečo in veselje ob uspešno izvedeni poroki.  Neizmerno sem srečna, da sem se udeležila Akademije, ki mi ni prinesla samo novih znanj in odprla nove poslovne poti, ampak da sem med potjo spoznala toliko srčnih oseb, ki jim zares lahko rečem moja nova družina. Blažka in Eva, hvala je premalo!” – Mirjana Petrič


Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Videografija: Nik Čebulec
Fotografija: Miloš in Nataša Horvat
Poročna obleka ona: Flair wedding atelier
Poročna obleka on: Ena in Edina poročni salon
Čevlji in dodatki: Mod Art
Lokacija: Škerlj Wine Estate
Torta: Biškotin, Zala Ukmar
Poročne tiskovine: Karmen weddings
Cvetje: Aurelie weddings
Poročni prstani: Zlatarstvo Lavtižar
Make-up: Irina Giormani
Frizura: Žiga Abram za Mare dresura frizure
Najem inventarja: CARA&rentals by CARA creative co.’
Darilce, schrunchie: Pinastyle
Lestenca: ADS efekt
Led: Arctic Luxury Ice
Saxofon: Tomaž Nedoh
Pleksi napis & kresničke: Partypek
Vino: Vinska klet Škerlj
Pogostitev: Vladka Cencič za Škerlj Wine Estate
Siri: Kmerija Mran, Benedejčič
Matičarka: Mirjana Petrič
Ženin & nevesta: Denis & Francesca