fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Lepotica in Zver na Gradu Štatenberg

Organizacija

Organizatorke: Katarina Pušnjak, Manja Lipovšek, Tamara Casar Marc
Lokacija: Dvorec Štatenberg

O PROJEKTU

Poroke so že same po sebi pravljični dogodki. Učenke naše akademije pa so jih posule še z dodatnim ščepcem čarobnega prahu. Tamara Casar Marc, Katarina Pušnjak in Manja Lipovšek so nas popeljale na začaran grad, kjer sta v ljubezni zagoreli srci nežne Lepotice in osamljene Zveri. Dvorec Štatenberg je popolna izbira, ko iščeš impresivno poročno lokacijo, ki diši po časih graščakov in dvornih dam. Čudovit vrt, fontana in mogočno pročelje gradu te navdušijo že ko pokukaš skozi glavni vhod v grajski kompleks. Ko pa se sprehodiš še po grajskih sobanah, polnih dragocenih starin, pa povsem razumeš, zakaj si številni bodoči mladoporočenci dvorec Štatenberg izberejo za lokacijo svoje poroke. Dvorec jih je nemudoma spomnil na začarano graščino iz pravljice Lepotica in Zver. In tako je nastala sledeča inspiracijska poročna pravljica.

Misli in občutki Tamare:

“Izkušnja je bila čudovita in pridobila sem ogromno praktičnega in teoretičnega znanja, ki sem ga uporabila tudi pri organizaciji svoje poroke. Izobraževanje toplo priporočam vsem puncam, ki ste željne novega znanja in praktičnih nasvetov na področju organizacije porok. Ustanoviteljica in predavateljica Blažka Ž. Kopač je čudovita oseba ter polna izkušenj in znanja, ki jih z veseljem deli s svojimi učenkami. Prav tako vsi sodelujoči predavatelji vsak iz svojega področja čudovito predstavijo in približajo svoje delo v poročnem svetu. Hvaležna sem, da sem bila del te ekipe.”

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Fotograf: Alen Karupovič
Video: Žiga Sagadin
Lokacija: Dvorec Štatenberg
Tiskovine: Finimini
Ženska obleka (nevesta): Bela Grofica
Moška obleka (ženin): Morro Sartoriale
Obleka ženske priče: Memento poročna galerija
Frizura in make-up: Sarah Bamburač
Prstani: Zmay Jewelry
Glasba: Last minute bend
Torta in slaščice: Yammy Tammy
Cvetje in dekoracija: Cvetličarna Anaeva
Darila za svate: Nina & Valentin, cvetje in darila
Pivo: Mala pivovarna Kajtimar
Par (nevesta in ženin): Maja Casar in Gal Bordelius
Ženska priča (nevestina priča): Maša Mlinšek
Moška priča (ženinova priča): Peter Kociper
Matičarka in mentorica projekta: Blažka Kopač Županc