fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Masterchef Žiga se poroči v Galeriji okusov

Organizacija

OrganizatorkeTamara Čerček, Tamara Domjanič, Pina Marija Rotar
Lokacija: Galerija Okusov

O PROJEKTU

Zdaj ste verjetno že vajeni, da pri nas radi zakuhamo kako dobro poročno inspircijo. Tokrat smo kuhali v Galeriji okusov, glavne kuharice pa so bile kar tri udeleženke naše akademije za organizacijo porok, Pina Marija Rotar, Tamara Domjanič in Tamara Čerček. Dekleta so navdih našle v kreativnem in zelo zaljubljenem paru – masterchef Žigi in njegovi Katarini, ki sta z veseljem sodelovala pri romantični in zelo šik zasnovi vrtne poroke. Idejna zasnova je temeljila na ogledalih in pisanem cvetju v nežnih poletnih odtenkih. Krasna poročna lokacija pri dvorcu Novo Celje, ki se ponaša s čudovitim vrtom, je tako zasijala malce drugače. Organizatorke so poskrbele za čudovite cvetlične dekoracije, katere so pripravili v cvetličarni Omers v Domžalah, celotno zgodbo pa nadgradile z mnogimi manjšimi detajli. Vsekakor je do izraza prišla oblikovalska žilica Pine, ki je vnaprej zrisala vse postavitve ter sama zdizajnirala tudi vabila in ostale tiskovine. Popolni in stilsko ujemajoči so bili prstani, fantastičen pa se nam je zdel tudi cvetlični sladki kotiček, ki kar kliče po pozornosti. Zgodba je nastala z željo, da ponudi nov navdih za bodoče mladoporočence ter da naše mlade organizatorke pridobijo prve izkušnje. Mi pravimo, da so se odlično odrezale.
Svoje občutke pa so strnile v te besede:
“Septembrski torek je dan, ki nam bo za vedno ostal v spominu, saj je naš moodboard postal resničnost. Ure preživete na Pinterestu in Instagramu, neskončno telefonskih klicev, usklajevanj in sestankov s ponudniki so se obrestovale in nas kljub preizkušnjam pripeljale do čudovitega dogodka. Skozi celoten proces smo imele priložnost sodelovati z ljudmi, ki so s svojimi talenti pripomogli k ustvarjanju izjemnega ambienta. Blažkina srčnost in znanje predavateljev Infinity akademije pa sta nam je nudila odličen temelj pri pripravi zaključnega projekta in poskrbela, da smo lahko samozavestno vstopile v novo vlogo organizatorke porok.

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Galerija okusov
Cvetje in dekoracija: Cvetličarna Omers
Fotografija: Alen Karupović
Poročna obleka – zanj: Morro Sartoriale
Poročna obleka – zanjo: Moments by Hisha
Frizura: Katarina Hribern
Make-up: Maja Vervega
Torta in sladice: Torte Bella
Poročne tiskovine: Pina Marija Rotar
Poročni prstani: Alja Kump Jewellery
Stoli, prti: Atelje Japelj, Finikosi
Glasba: Mirjam Rotar
Ženin: Žiga Gabrovec
Nevesta: Katarina Vinter