fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Poročna inspiracija v Galeriji okusov

Organizacija

OrganizatorkeMaja Jecl, Ana Zibelnik, Tajda Garmut
Lokacija: Galerija okusov

O PROJEKTU

V naši mali deželi najdeš mnogo čudovitih poročnih lokacij, za katere še marsikdo ni slišal. Za dvorcem Novo Celje se tako razprostira prostoren vrt, ki kar kliče po vrtnih lučeh, razpredenih med drevesi ter po vintage kulisi poročnega obreda. Piko na i postavi pravo kulinarično razvajanje v Galeriji okusov in njihova izbrana vinska in pivska karta. Maja Jecl, Ana Zibelnik in Tajda Garmut so tri udeleženke naše akademije, katerim smo postavili izziv – organizirati inspiracijsko poročno zgodbo na eni izmed slovenskih poročnih lokacij. Dekleta so izziv vzela zelo resno, saj so nam pripravile kar dve poročni zgodbi in eno čisto pravo zaroko presenečenja. Rdeča nit te poročne zgodbe je hmelj in njegov najbolj slaven proizvod – pivo. Hmelj, kot dekoracija, hmelj namesto cvetnih lističev, hmelj kot ornament na tiskovinah. Inovativna in zelo simpatična ideja.

Ana, Tajda in Maja so še vedno polne vtisov, ponosa in zadovoljstva nad njihovo prvo poročno organizacijo. Tako pravijo same:

“Težko je opisati naša doživljanja ob takšnem zaključnem projektu v nekaj stavkih. Pomenil nam je več, kot le zaključni izpit, bil nam je v izziv. In me smo našle izziv v predstavitvi lokacije, kot tudi Savinjske regije in zato povezale lokalne sestavine, dobavitelje in podizvajalce ter jih zlile v ljubezen med hmeljem. Poseben izziv nam je bil pokazati, da je ljubezen tisto, kar poganja svet… ne izbira spola, barva kože, prepričanja… Ljubezen se preprosto zgodi. In kar na koncu šteje je to, da imamo na poti življenja ob sebi človeka, s katerim smo srečni.”

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Galerija okusov
Fotografija: Tomaž Kos Weddings
Videografija: KA pictures and films
Cvetje in dekoracija: Cvetličarnica
Ženska poročna obleka: Krinolina
Moška poročna obleka: Ona on
Poročni prstani: Zlatarstvo Lavrenčič
Glasba na poroki: Tea Nagode
Tiskovine: Ana Zibelnik
Makeup: Apolonija Koštomaj
Frizura: Frizerstvo Tea
Torta in sladice: Tomaž Tovornik
Motor: Veteranska avto moto zveza
Vrata in gugalnica: Mizarstvo Pečuh
Medijski partner: Zaobljuba.si