fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Poročna zgodba na Gradu Negova

Organizacija

OrganizatorkeMaja Malavašič, Lucija Škvorc, Tanja Rojc, Kaja Kirm
Lokacija: Grad Negova

O PROJEKTU

Si že slišala za grad Negova? Ne? Pri Mariboru zvij proti Gornji Radgoni in uživaj v vožnji po majcenih vasicah, ob prostranih travnikih in številnih gričih. Ko prideš na cilj, te bo navdušil impozanten grad s čudovitim vrtom. Štiri študentke naše akademije, Maja Malavašič, Lucija Škvorc, Tanja Rojc in Kaja Kirm so sprejele izziv, da na gradu Negova ustvarijo zanimivo poročno zgodbo. Koncept dekoracije je temeljil na modernem minimalizmu, v zgodbo pa so vključile tudi kanček zgodovine. Čistina tiskovin na steklu z bakrenimi dodatki je prinesla zelo moderen pridih k cvetlični dekoraciji, katera je vsebovala razne geometrijske like. Odločile so za izvedbo civilnega obreda pred okroglim poročnim obokom, katerega so izdelale same.

Grajsko poroko si marsikdo predstavlja čisto drugače. Maja, Lucija, Tanja in Kaja so želele predstaviti svež pridih k tradiciji in menim, da jim je odlično uspelo.

Mennje udeleženk:

“Akademija oz. predavanja so mi bila zelo všeč in zanimiva. Zanimivo mi je bilo tudi koliko različnih stilov in tematik porok obstaja, v bistvu, kar si kdo zamisli (skoraj vse) se lahko naredi. Kako narediti oz. pripraviti bolj preprosto poroko, ali pa ono, ki ima več podrobnosti in je bolj »bogata«. Predavanja in predavatelji so bili super in pri svojem delu so odlični in v njem tudi uživajo, dali so mi veliko znanja in še večjo željo po tem, da bi bil to moj naslednji karierni korak. Da bo to nekaj zaradi česar bom zjutraj z veseljem in z nasmehom na obrazu vstala in šla na delo, ne pa prestavljala dremeža do zadnje sekunde.”

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Grad Negova
Pogostitev: Jezeršek catering
Fotografija in videografija: Katarina in Andrej Photography
Najem opreme: Eventarium
Cvetje in dekoracija: sopek.si
Tiskovine: Finimini
Poročna obleka: Ena in edina
Makeup: Maruša Hladnik za Carpus Makeup Center
Frizura: Hairstudio Alen Krojsl
Prstani: Zlatarnica 14k
Sladki kotiček: Cimetovo dekle
Anima Nakit: Pandora
Pevka:Teja Vogrinec
Program: Turistično društvo Negova Spodnji Ivanjci
Medijska podpora: Zaobljuba