fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Poročna zgodba v Galeriji okusov

Organizacija

Organizacija: Infinity events
Lokacija: Galerija okusov

O PROJEKTU

Ljubezen je za vse enaka. V to verjamem in to rada povem naglas. Ko smo na akademiji prišli do predstavitve dela zaključnih projektov (navideznih porok) sem izrazila željo, da se vsaj ena od skupin študentk opogumi in v navdih uprizori istospolno poroko. Uslišale – in še več – presenetile so me Tajda Garmut, Ana Zibelnik in Maja Jecl. Galerija okusov se nahaja v okolici Žalca. Na poti do te prelepe poročne lokacije, ki je idealna za romantične ali vintage vrtne poroke, se pelješ mimo zelenih nasadov hmelja. Res je, tu je doma pivo in prav pivo ter hmelj sta navdihnila Majo, Ano in Tajdo.

Še bolj kot hmelj in pivo, pa jih je navdihnila ljubezen. Tista, ki nima oblike in koncepta, nima pravil in okvirjev. Tista, ki je za vse enaka. Zato so pripravile pravo presenečenje – namesto ene inspiracijske zgodbe so organizirale kar dve. Poleg tega pa smo bili priča čisto pravi zaroki!

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Galerija okusov
Fotografija: Happy moments
Videografija: KA pictures and films
Cvetje in dekoracija: Cvetličarnica
Glasba na poroki: Tea Nagode
Tiskovine: Ana Zibelnik
Makeup: Apolonija Koštomaj
Frizura: Frizerstvo Tea
Torta in sladice: Tomaž Tovornik
Vrata in gugalnica: Mizarstvo Pečuh
Medijski partner: Zaobljuba.si