fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Jesenska poroka na dvorcu Gutenbuchel

Organizacija

Organizatorke: Polona Potrč, Ulla Miklavčič
 Lokacija: Dvorec Gutenbuchel

O PROJEKTU

V tujini so zadnja leta zelo priljubljene malce drugačne poročne lokacije kot so razne kleti, tovarne ali pa zapuščeni arhitekturni biseri, ki lahko s prilagojeno dekoracijo ustvarijo nepozaben prostor za poroko. Udeleženki Infinity akademije Ulla Miklavčič in Polona Potrč sta inspiracijo za zaključni projekt našli ravno v enem takem biseru, ki sta ga odkrili pri nas.

Nekoliko zapuščen dvorec, predvsem pa čudovit steklen rastlinjak sta ju s svojo zgodbo tako navdihnila, da sta kljub izzivom, ki jih je prinesla priprava lokacije in vreme, do zadnjega verjeli, da morata projekt izpeljati prav tu. Čeprav bi bila naloga precej lažja na uveljavljeni in lepo urejeni poročni lokaciji, sta Ulla in Polona sprejeli neverjeten izziv, saj sta se morali lotiti vrtnarskih in skorajda tudi gradbinskih del, da sta prizorišče pripravili poroki primerno. Vendar kjer je strast, je pot. Ko sta pospravili kosilnice in grablje, ki sta jih na terenu potrebovali in ko so se posušile dežnje kaplje, ki so jima popestrile njun dan, sta skupaj z vrhunsko in srčno ekipo organizirali čudovito jesensko pravljico ter dokazali, da zanju pri organizaciji dogodkov ni ovir. Poglej kaj so ustvari in spodaj povej, če je tudi tebe prevzela ta čudovita  jesenska zgodba….

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Par: Anja Cimerman in Mitja Sobočan
Fotografija: Mitja Resnik
Videografija: Videco
Cvetje: Cvetličarna Zvonček
Poročni prstani: Zmaj jewelry
Ženska obleka: Ena in Edina
Moška obleka: Morro Sartoriale
Frizura: Maša Repovš Masha Hair Salon
Make-up: Ana Katanec
Torti & sladki kotiček: Robida Art Cakes
Poročne tiskovine: Ana Penko
Lokacija: Dvorec Gutenbuchel
Keramika: Nives Ratkajec Pots by Nives
Bar: Pernod Ricard
Dekoracija: Jysk Slovenija