fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v četrtek, 05.09.2024 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Poroka na prvi pogled z Majo Čolić in Žanom Papičem

Organizacija

Organizatorke: Julija Peternelj, Tinkara Žgajnar, Špela Lozej
 Lokacija: Škerlj Wine Estate

O PROJEKTU

Poletje 2023 je minilo v znamenju Barbie roza barve in ni naključje, da so udeleženke naše akademije Julija Peternelj, Tinkara Žganjnar in Špela Lozej skreirale rožnato poročno inspiracijo, ki pa je mnogo, mnogo več, kot le pridih po filmski uspešnici.

Zgodbo so umestile na idilično poročno lokacijo na Krasu, Škerlj wine estate, ki je ta dan postala prizorišče izpolnjenih sanj marsikoga. Dekleta so z organizacijo popolne poročne zgodbe in brezhibno koordinacijo potrdile, da jih čaka bleščeča kariera v svetu organizacije porok. Nalogo so vzele zelo resno, saj so poskrbele za vse elemente, ki jih potrebuje prava poroka. Tiskovine je izdelala Tinkara kar sama in mislim, da se strinjamo, da so naravnost čudovite. K sodelovanju so povabile izjemne ponudnike storitev, ki so ta dan dvignili na drug nivo.

Posebej moramo omeniti izjemne cvetlične dekoracije, katere je skreirala bivša udeleženka naše akademije, Irena Bratuž. Svoje organizacijsko znanje je nadgradila na floristični akademiji Flora, katero vodi prav tako naša bivša udeleženka, izjemna poročna floristka, Tina Žnebelj.

Zvezdi dneva pa sta bila seveda nebeško lepa nevesta Maja Čolić in super zabavni Žan Papič, ki sta se ta dan prvič videla, spoznala in “poročila”.  V vlogi zakoncev sta se kljub temu presenetljivo dobro vživela, tako da ju slovenska poročna akademija nominira za poročne oskarje.

Te zanima kaj nastane, ko se Miss Slovenije poroči s stand up komikom?

Brezčasna, elegantna, romantična, zabavna in energična poročna praviljica, ki nas na koncu pusti z od smeha bolečimi obraznimi mišicami kar malo razočarane, da je le inspiracijska.

Poglej si spodnji video (btw: čisto smo navdušeni nad Andrejevimi posnetki in montažo) in fantastične fotografije poročne fotografinje Ane Rojc in se prepričaj, da je poroka izgledala čisto kot prava, da so dekleta in vsi ostali izvajalci opravili izjemno delo in da smo se noro zabavali.

.

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Fotografija: Ana Rojc
Videografija: Katarina in Andrej
Lokacija: Škrelj wine estate
Poročna obleka on: Morro sartoriale
Poročna obleka ona: Flair wedding atelier
Lokacija: Škrelj wine estate
Poročne tiskovine: Iskrivosti
Floristika: Flora cvetlična akademija, Irena Bratuž
Poročni prstani: Zlatarstvo Zmay
Dekoracija: Cara rentals
Makeup: GlowbyNika
Frizura: Katja Mahne
Povezovalka civilnega obreda: Mirjana Petrič
Glasba na obredu: Akustik
Gostinstvo: Kaos Okusov
Slaščice & torta: Katisserie by Katja
Popestritev: Piccolo bar