fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Poroka v ljubljanskem vinogradu

Organizacija

Organizatorke: Ana, Ana Marija in Adrijana
Lokacija: Ljubljanski grad

O PROJEKTU

Ne, ni hec! Ljubljana ima svoj vinograd, ki se vse bolj odločno bohoti na grajskem griču. In ker so poroke tako v vinogradih, kot v prestolnici zelo priljubljene, smo trem udeleženkam naše akademije postavili velik izziv. Zasnovati so morale poročno inspiracijo, ki združuje mestno poroko s pridihom žlahtnega podeželja. Ana Marija Gorenc, Ana Obal in Adrijana Krajnc so našle nekaj novega, nekaj, kar v Ljubljani še nismo videli. Združile so pester mestni utrip in romantiko mirne narave.
Mestni vinograd najdeš na grajskem griču. Po našem mnenju gre za zelo simpatično lokacijo za intimen poročni obred. Poročno slavje lahko nadaljujete v katerikoli izmed grajskih dvoran

Ana, Ana Marija in Adrijana, katere so se poimenovale kar 3A, so o projektu zapisale tako:

Zaključni projekt je celostno združil v prakso vse informacije, ki smo jih prejele tekom predavanj na akademiji. Postavljene smo bile pred težek in odgovoren projekt, ki je mnogim spremenil življenje. Priprava projekta je bila, kot vožnja z vlakcem v zabaviščnem parku, polna vzponov in spustov, ostrih ovinkov, zabave in užitka, ki se je zaključila s prečudovitim izdelkom. Imele smo veliko čast, da so naši zgodbi sledili tudi prečudoviti in odlični soustvarjalci, s katerimi smo ustvarili čudovito zgodbo, na katero smo zelo ponosne!

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Ljubljanski grad
Pogostitev: Restavracija Strelec, Kaval Group
Cvetje in dekor: Lela design
Fotografija: Polona Bartol
Videografija: Andrea Kaštelan
Ženska poročna obleka: Envy Room
Moška poročna obleka: Martin Arbanas
Poročni prstani: Zlatarna Sterle
Tiskovine: Finimini
Torte: Pcakes
Makeup: Marta Sporin za Carpus Makeup Center
Frizura: MIČ Styling
Nohti: Hiša kozmetike Lišparija
Ljubljanski brivec by Mič Styling
Laserski izrezi: AMG design
Penina: Jeruzalem Ormož