fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Intimna poroka v objemu narave

Organizacija

OrganizatorkeKatja Habulin, Sara Lindič
LokacijaKanu kamp Radenci ob Kolpi

O PROJEKTU

Kaj je najlepše, s čimer se ponaša naša mala dežela? Mi pravimo – narava! Toliko lepih prizorov in kotičkov, je pravo bogastvo, ki k nam privablja številne turiste in iskalce romantičnih poročnih lokacij. In zato ni prav nič čudno, da si velika večina bodočih mladoporočencev želi poroke in poročnega slavja v objemu narave.

Ta trend sta začutili tudi udeleženki naše akademije Sara Lindič in Katja Habulin, ki sta za zaključni projekt izbrali neokrnjeno naravo ob reki Kolpi. On naraščajočem številu porok tujcev v Sloveniji sta želeli združiti pristno slovensko podeželsko okolico in močan poročni trend v tujini. Nastala je nežna, elegantna in izjemno romantična poročna zgodba v boho stilu. Začinili sta jo s čudovitimi in domiselnimi detajli (npr. za darilca za svate si si lahko namešal svojo popolno kombinacijo kosmičev za zajtrk), nikakor pa ne moremo mimo najbolj prisrčnega pasjega parčka in čudovitih konjev.

Najbolje, da si čimprej pogledaš čudovito galerijo, ki sta jo skreirala WakeUp creation in se prepričaš, da jima je projekt odlično uspel.

Preberi pa si tudi, kako sta projekt doživljali organizatorki Katja in Sara:

“Poroka je neprecenljiv dogodek dveh oseb, hkrati pa je eden izmed pomembnih trenutkov njunega življenja. V veliko veselje mi je, da lahko s pari pišem in ustvarjam te čudovite zgodbe. Hvaležna sem za to izkušnjo, ki je ne bom nikoli pozabila. Najbolj pa sem hvaležna Blažki, za vso novo znanje in da je že od samega začetka verjela, da nam bo uspelo. :)” – Katja

”Infinity akademija je bila odlična odskočna deska. Naučila sem se veliko o organizaciji dogodkov, izvedela za ogromno poročnih ponudnikov in spoznala ogromno ljudi, ki so vrhunski podjetniki in so na akademiji sodelovali kot predavatelji – ravno zaradi tega so bila predavanja zelo razgibana. Še posebno pa bi se rada zahvalila predavateljici Blažki, ki me je naučila srčnosti. Danes ugotavljam, da zaradi udeležbe na Infinity akademiji tudi bolj spoštujem sebe, bolj cenim svoje delo in posledično zaradi tega bolj ljubim tudi življenje. Vsem, ki se še odločate, ali je Infinity pravi naslov za vas in uresničitev vaših sanj, vpis toplo priporočam. Zakaj? Ker je Infinity akademija mnogo več kot samo izobraževalni program za organizatorje porok. Sama sem se tekom programa naučila podjetništva, marketinga in spoštovanja sebe ter drugih. Ne le dve muhi na mah, z Infinity akademijo jih ujameš mnogo več!” – Sara

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Kanu kamp Radenci ob Kolpi
Organizatorki:Golden events, Sara events
Cvetje in dekoracija: Aurelie weddings
Fotografija & video: WakeUp creation
Poročna obleka: Modart
Frizura & makeup: Tinkara Malovrh
Torta: Yammy Tammy
Poročne tiskovine: Artis Linija d.o.o.
Poročni prstani: Zmay Jewerly
Glasba: Maruša Lindič
Darila za svate: zMuesli