fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Romantična poroka v čarobnem vrtu

Organizacija

OrganizatorkeMonika Svetlin, Urša Štros
Lokacija: Campum Florum

O PROJEKTU

Najlepši kraj, ki si ga lahko predstavljaš za svojo poroko, mora biti čudovit, ravno prav urejen vrt, ki kar kliče po romantiki in domišljiji, kajne?
Imamo fantastično novico zate. Le streljaj od Ljubljane, v okolici Ivančne Gorice, se skriva en izmed najlepših vrtov v Sloveniji, kjer se odvijajo čudovite poročne zgodbe. Lepota prostranega vrta, ki je s strani lastnikov zasnovan tako, da daje vtis prekrasnega naravnega okolja, brez večjih posegov človeške roke, je navdušila tudi udeleženki naše poročne akademije Moniko Svetlin in Uršo Štros, ki sta v vrtu Campum Florum uprizorili romantično poročno inspiracijo.
Vrt v vsakem letnem času ponuja drugačno podobo, spomladi in poleti je jasno najbolj cvetoč. Monika in Urša pa sta se odločili za jesensko poročno zgodbo. Na drugo stran objektiva sta zvabili poročno fotografinjo Nino Premk, ki je za spremembo prevzela vlogo neveste. Mi mislimo, da ji tudi ta vloga zelo ustreza. 🙂
Organizatorki, Monika in Urša, sta skrbno načrtovali dekoracijo intimnega poročnega obreda in romantične večerje v vrtu, Monika pa se ob mentorstvu poročne floristke Jagode – Vintageporoke.si tudi preizkusila v oblikovanju poročnega cvetja in dekoracije. Čudovit poročni šopek pa smo celo licitirali za dobrodelne namene. Kako jima je uspelo, si lahko pogledaš na fotografijah Urške Ostanek in video Nejca Pisanskega spodaj.
Nekaj besed ob zaključku projekta želi deliti tudi Monika Svetlin: Izredna hvala mentorci Blažki za vso podporo od samega začetka do uresničitve samega projekta. Zame nepozabna izkušnja. Čeprav nam jo je korona pošteno zagodla in se spopadala z različnimi težavami sem premagala ovire in uspela dokončati začeto. Na tej poti sem spoznala, da nisem dobra samo v organizaciji ampak, da mi noro leži tudi design. Želim si, da se še naprej razvijam v tej smeri. Hvaležna tudi moji sošolki Urši, da se je skupaj z mano spopadla v vsem tem. Izredna hvala tudi vsem ponudnikom za čudovite storitve. Vsem skupaj želim, da se vam uresničijo sanje in, da jih živite.

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Campum florum
Cvetje in dekoracija: Monique Timless events pod mentorstvom Jagode – Shabby house
Fotografija: Urška Ostanek photo
Videograf: Nejc Pisanski
Poročna obleka – ona: Sanjska obleka
Poročna obleka – on: MORRO Sartoriale
Frizura: Salon lepote Klaris
Make-up: Zapletina
Torta in sladice: Yammy Tammy
Poročne tiskovine: Monika Svetlin
Poročni prstani: Zmay Jewelry
Krožniki: Marina Portorož
Par: Mitja Kranjec & Nina Premk