fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Romantična zaroka Maje in Luke

Organizacija

OrganizatorkeLiza Urbančič, Tara Milikić, Anja Nose

O PROJEKTU

Slovenska vrhunska atletinja Maja Mihalinec je rekla DA svojemu Luki. Zaroka je dejanje ljubezni. Ljubezni moškega do ženske. Simbolizira predanost, ljubezen, spoštovanje ter najpomembnejšo odločitev komu podariti svoje srce in celo življenje. Je tisti trenutek, ko ženska jasno (iz)ve, da je ljubljena do neba. Zaroke so lahko spontane, sredi domače kuhinje, na sprehodu ali v najljubši restavraciji. Lahko pa so skrbno načrtovane, kar poudari romantiko tega trenutka in dogodek naredi popolnoma nepozaben. In čisto nič ni narobe s tem, če si bodoči zaročenec omisli malce pomoči pri snovanju tega pomembnega dogodka. Zato so se tri udeleženke Infinity akademije za organizatorje porok, Tara Milikić, Liza Urbančič in Anja Nose, odločile, da za zaključni projekt organizirajo romantično zaroko.

Besede udeleženk, ki so zaključile Infinity akademijo:

 Organizacija zaroke je bila res nepozabna in čudovita izkušnja. Številni izzivi, ki so se nam pojavljali na poti, so nas le utrdili, končni dogodek pa je dokazal, česa smo zmožne. Vpis na Infinity Events akademijo je bila fantastična izkušnja in ena izmed najboljših odločitev v mojem življenju. Blažka hvala ti, ker si mi v vsem tem času na akademiji pokazala, da so sanje tiste, ki jih moramo uresničevati in ker se mi pomagala, da sem našla samo sebe in stvar v kateri uživam bolj kot v sladkanju s katerokoli poročno torto. 🙂

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Fotografije: Jana Šnuderl
Obleka: Sanjska obleka
Make up: Neja Inge
Frizura: Kaja za Bellevuesallon
Prstan: Zlatarna Sterle
Zaročenca: Maja Mihalinec in Luka Zidar