fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Šik poročna zgodba v hotelu Intercontinental Ljubljana

Organizacija

Organizatorke: Urška Domladis Šavle, Tina Žnebelj, Katja Gospeti in Mateja Pustovrh
 Lokacija: Intercontinental Ljubljana

O PROJEKTU

Kakšna sreča, da smo si ljudje tako različni! Vedno znova občudujem udeleženke naše akademije, ko začno načrtovati svoj zaključni projekt. Vsakokrat ustvarimo vsaj pet različnih stilov poročnih zgodb in vsi so krasni. Tokrat te vabim k ogledu moderne poročne pravljice v Ljubljani! Štiri nadebudne bodoče organizatorke, Urška D. Šavle, Mateja P. Pintar, Tina Žnebelj in Katja Gospeti so se odločile za moderno, urbano, glamurozno poročno inspiracijo v središču naše prestolnice. In ko je govora o glamurozni poroki, je prvi pogoj za njeno izvedbo glamurozna poročna lokacija. Dekleta so svojo idejo predstavile Intercontinental hotelu v Ljubljani, kjer so nam z dobro voljo odprli vrata, da je nastala ta prelepa poročna zgodba.

Organizatorke poroke, ki so se prvič srečale s tovrstnim izzivom so ob koncu strnile svoje občutke v te besede:

»Naloga nam je bila prelep izziv, poln dragocenih izkušenj, ki nam bojo koristile v prihodnosti. Skozi proces načrtovanja in organizacije nam je bila v močno oporo mentorica Blažka. Poleg nje smo na akademiji spoznale kvalitetne slovenske ponudnike poročnih storitev, s katerimi se v prihodnosti zagotovo spet srečamo. Hvaležne smo, da smo skozi čudovito izkušnjo lahko preizkusile kakšno je zakulisje načrtovanja porok in kolikšen pomen ima usklajevanje ter sodelovanje, da lahko tak pomemben dogodek praznovanja ljubezni poteka čim bolj popolno in brezskrbno za bodoča mladoporočenca. Celotna izkušnja nam je odprla vrata v nov svet in bi jo z veseljem takoj ponovile.”

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Fotografije: Miloš & Nataša Horvat
Video: Proteus Film
Nevestina obleka in obleke družic: Poročni salon Ena in edina
Ženinova obleka: Morro
Make-up: T spot Martina Vrhovnik & Miša Murgelj
Frizura: Frizerski salon Tanja Loborec
Torta: Sladka jama
Prstani: Zlatarna Celje
Lokacija: Intercontinental Ljubljana
Tiskovine: Finimini dizajni
Cvetje: Tina Žnebelj
Glasba ob obredu: Solution
Video-maping: V.J.Rasta
Darilca: VSN sladice
Najem opreme: Mobil-Plac
Medijska podpora: Zaobljuba.si