fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Šik vrtna poroka v Bistri

Organizacija

Organizatorke: Laura Sever, Nastja Slaviček, Anita Krojz, Živa Ferk
Lokacija: Grad Bistra

O PROJEKTU

Sanjaš o poroki v čudovitem parku ali vrtu? Pod romantičnimi vrtnimi lučkami, ob jezercu? Potem ti moram zaupati, da si te sanje deliš z večino nevest. Vrtne poroke so med slovenskimi nevestami najbolj zaželene. Seveda pa se stilsko lahko precej razlikujejo. Ni vsak stil primeren za vsako lokacijo, sem učila naše študentke na akademiji za organizacijo porok. Štiri bodoče organizatorke porok Laura Sever, Nastja Slaviček, Anita Krojz in Živa Ferk so v sklopu zaključnega izpita želele uprizoriti glamurozno vrtno poroko, zato smo za lokacijo skupaj izbrali čaroben park ob gradu Bistra.Idejna zasnova njihove navidezne poroke je bila šik vrtna poročna zgodba, z vsemi elementi, ki pritičejo pravi. Na čudovitem vrtu so si zamislile drugačno in atraktivno postavitev poročnega obreda – v krogu oziroma v spirali.

Ali kot pravijo same:

“Doživljanje zaključnega projekta je težko opisati le z nekaj besedami. Organizacija navidezne poroke nam je bila v izziv, v katerem smo kljub oviram uživale. Naučile smo se, da je lepa poroka produkt izjemne predanosti organizaciji, občasnega kodranja živcev in dobrega timskega dela ter neizogibnih zapletov v zadnjih urah projekta. V veliko pomoč so nam bila predana znanja in dragocene izkušnje predavateljev, ki smo jih spoznale na akademiji.”

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Organizatorke: Laura Sever, Nastja Slaviček, Anita Krojz, Živa Ferk
Lokacija: Grad Bistra
Pogostitev: Bar Levček Catering
Fotografija: Boštjan Bračič Photography in DrumLife
Videografija: DrumLife Production
Cvetje in dekoracija: Cvetličarna Vrtnica, Urška Prah
Poročna torta in sladki kotiček: Emazing creations
Ženska poročna obleka: Sanjska obleka
Tiskovine: Poročna beležnica
Makeup: Pia za Carpus Makeup Center
Frizura: Katja Mahne Poročni
Prstani: Zlatarna Celje
Glasba na poroki: Klara Jazbec
Medijska podpora: Zaobljuba