fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Skok v zakonski stan

Organizacija

Organizatorki: Lina Smrkolj, Klara Babnik
 LokacijaSkedenj II

O PROJEKTU

“Marsikdo bi lahko rekel, da sta usekana. Mogoče nepremišljena ali preveč preprosta. Redko kdo uspe v enem letu obkljukati toliko novo preizkušenih adrenalinskih dogodivščin. Redko kdo razume kaj, oziroma, če se sploh kaj plete v vajinih glavah, da so vajini hobiji ravno tisti smrtonosni. Vendar takoj ko začneta pripovedovati kaj vse sta izkusila, je vsem popolnoma jasno, zakaj to počneta. Žene vaju ena sama ljubezen do vseh teh športov, do narave in do drug drugega”

In sami ne bi mogli bolje opisati ljubezni posrečenega para, kot je to v personaliziranem poročnem obredu storila Lina Smrkolj, ena izmed organizatork tega čudovitega projekta. Lina je na hudomušen, fantastičen in romantičen način povzela njuno zgodbo in za trenutek smo pomislili, da sta Neža in Gašper prav zares skočila v zakonski stan.

Skočila sta, seveda ne v zakon, ampak s padalom. Lina in Klara sta si na podlagi para zamislili poročno zgodbo, ki jima je bila pisana na kožo. Neža in Gašper sta prava avanturista in v sebi skrivata mnogo talentov. Dekleti sta to dobro izkoristili in pripravili nepozaben dan čisto v njunem stilu, kot se za poroko spodobi.

Poleg vseh športov, ki jih obvladata pa sta strastna plesalca. Ob snemanju prvega plesa sta nas vse pustila odprith ust. Kako lahkotno sta se zibala ob spremljavi mladih fantov iz skupine Sokolje gnezdo. Da pa to ni bilo dovolj, sta nas na drugi strani fanta iz Kovacvisuals presenetila z nenavadno uporabo drona – snemanje z virualnimi očali, noro! Poglej kako jima je uspelo ujeti ples, brez da bi dejansko gledala par, v spodnjem videu.

Tudi Klara je poleg organizacije poskrbela za čudovite tiskovine, katere je skreirala sama. Piko na i pa je celotno podobo sporočnega poročnega dne polepšala Ema pod vodstvom Flore, cvetlične akademije.

Skedenj II pa je bila perfektna poročna lokacija, kjer sta dekleti poskrbeli za mnogo detajlov in izpeljali vrhunski projekt. Utrinke pa si lahko ogledaš spodaj skozi oči vrhunske fotografinje Maje iz Kreativine frames.

.

.

..

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Organizacija: Moj popoln dan – Klara Babnik, Odmev srca – Lina Smrkolj
Fotografija: Kreativine frames
Videografija: Kovac visuals
Lokacija: Skedenj II
Glasbena skupina: Ansambel Sokolje gnezdo
Cvetje: Flora cvetlična akademija, Ema Novak
Poročni prstani: Zlatarna Sterle
Slaščice & poročna torta: Cake O’ Clock – Urška peče
Ženska poročna obleka: Flair atelier
Moška poročna obleka: Morrosartoriale
Tiskovine: Klara Babnik, Moj popoln dan
Frizura: Andrejka, Frizerski salon Zig Zag
Makeup: Lepotni studio Maja
Vodja obreda: Lina Smrkolj, Odmev srca