fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Sočna poroka v Goriških Brdih

Organizacija

Organizatorke: Lara Koželj, Saša Osolin
Lokacija: Morus Estate

O PROJEKTU

Ta zapis bo drugačen. Zasluži si biti drugačen, ker sta Saša in Lara imeli drugačno idejo.

Da udeleženke naše akademije za zaključek šolanja naredijo projekt navidezne poroke že veš. Veš tudi, da so kreativne carice in nas večkrat pustijo odprtih ust. In tudi veš, da vedno k sodelovanju povabijo fantastično ekipo poročnih ponudnikov, ki nadgradijo in izvedejo njihovo idejo.

Ne veš pa še, da sta Saša in Lara odkrili čisto novo, moderno in atraktivno poročno lokacijo sredi nebeških Goriških Brd. Posestvo Morus ju je inspiriralo, da sta skrbno in izrednim občutkom za estetiko zasnovali nežno, barvito in sočno poletno poročno inspiracijo.

Tema poroke: Citrusi. Ja! Zakaj pa ne! Kako zanimiv dodatek k cvetju in dekoraciji. Načrtovalki sta citruse, kot rdečo nit, vodili skozi številne detajle vizualnega koncepta poroke; tiskovine, pahljače, dekoracija, celo v podstavku za torto so bili. Kreativno za sedi 5, pravimo mi!

Svoje vtise zbrali svoje vtise tako:
”Zaključni projekt navidezne poroke je bila ena tako čudovita izkušnja, da je ne znam niti opisati. Že ko sem se prijavljala na akademijo in sem izvedela, da na koncu tudi same izvedemo projekt navidezne poroke/zaroke, sem bila čisto navdušena. Moje navdušenje je tekom projekta samo raslo. Vse informacije, ki se jih tekom leta naučiš na akademiji pri Blažki in ostalih super predavateljih, jih na koncu uporabiš v praksi in si dejansko soočen z vsemi okoliščinami, od tega ko si moraš na začetku zamisliti temo poroke, ko si moraš zamisliti celoten moodboard, najti lokacijo, najti ponudnike, ki jih mogoče vseeno ni tako lahko najti, kot se to lahko sliši, še posebej, če jih iščeš v glavni poročni sezoni…, do tega da na dan poroke pripraviš celotno lokacijo, skrbiš da vse poteka po planu, si pripravljen tudi na vremenske nevšečnosti (dež, veter …) in da vodiš dobro organizacijo tekom dneva. Priznam, dan navidezne poroke je bil kar naporen in dolg, ampak je bil tako čudovit, da sploh nevem kdaj je čas minil. S Sašo sva samo uživali in poskusili opraviti delo kar se, da dobro.”

Bi tudi vidva imela sočno poroko? Prepričajta se z ogledom te čudovite galerije in videa, ki sta ju ustvarila nam zelo ljub fotografski – videografski tandem Katarina in Andrej Photograpy.

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Morus Estate
Fotografija in videografija: Katarina in Andrej Photography
Cvetje: Aurelie Weddings
Tiskovine: Infinity events, Urša Pustavrh
Poročna obleka ona: Krinolina
Poročna obleka on: Sens
Makeup: Anja Skok makeup
Frizura: Nina Andrejka, Frizerski salon Lasek
Prstani & nakit: Zlatarna Sterle
Sladki kotiček & torta: Ulline dobrote
Stekleni kozarci: Stenko d.o.o
Sadje: Gajbica
Matičarka: Mirjana Petrič
Ženin & nevesta: Timotej Kočar & Kaja Osolin