fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Tropski poročni pridih v Piranu

Organizacija

OrganizatorkeJanja Miklič, Tea Žnidar

Lokacija: Hotel Piran

O PROJEKTU

Novi začetki so vedno polni veselih pričakovanj. Prestopili smo v novo leto, v katerem mnogo parov načrtuje skupni novi začetek. In če sta med njimi, vama bo morda prav prišla poročna inspiracija, ki sta jo na čisto poletni oktoberski dan začrtali učenki naše akademije, Janja Miklič in Tea Žnidar.

Piran kar kliče k intimni romatiki. Naš romantični obmorski biser je idealna izbira za pare, ki načrtujejo poroko z manj svati. Mi ga radi priporočamo predvsem izven glavne poletne sezone, saj takrat lahko izkoristimo vse njegove čare in skrite kotičke.

Janja in Tea sta si zamislili eleganten poročni stil s tropskim pridihom. Intimna poroka je potekala na strehi hotela Piran, kjer je obred vodila slavnostna govornica Mirjana Petrič. Njuno idejo so nadradili vrhunski ponudniki poročnih storitev, katere vedno toplo priporočamo. Občudovali smo cvetlične kreacije Tine Žnebelj, eleganco poročne obleke iz ateljeja Flair, izjemen makeup izpod rok Mance Miklič in lahko poletno prinčesko ustvarjalke Maje Jerkič. Da jih lahko občudujete z nami tudi vi, pa so spet več kot izjemno poskrbeli fotografinja Nina Premk in videografi WakeUp Weddings.

Organizacija porok in dogodkov je zelo živo in hitro spreminjajoče se delo. Krizni manegement, bi lahko rekli. Sploh v času virusa, ki ne izbira letnih časov in ljudi. Tako smo na tem projektu lahko iz prve roke lahko izkusili, kako je, če čez noč ostaneš brez ene organizatroke. Na žalost je Tea morala ostati doma, Janja pa prevzeti celotno koordinacijo. In za prvič to vsekakor ni mačji kašelj. Na srečo so v poročni industriji povečini sami srčni ljudje, ki vedno drug drugemu priskočijo na pomoč, da je dan še vedno popoln in nepozaben.

Hvala, ker ste in ker z nami že toliko let pišete kreativne zgodbe.

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Hotel Piran
Cvetje in dekoracija: Aurelie Weddings
Fotografija: Nina Premk
Videograf: WakeUp Weddings
Poročna obleka ona: Flair wedding atelier
Poročna obleka on: MORRO Sartoriale
Frizura: Freezura by Maja Jerkič
Make-up: Manca Miklič, MM beauty studio
Torta in sladice: Sladke pregrehe
Poročne tiskovine: Poročna beležnica
Poročni prstani: Zmay Jewerly
Matičarka: Mirjana Petrič
Darila za svate: Kremni pilinig Bossy Cafe