fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Valentinova poroka v Hotelu Rozka na Krvavcu

Organizacija

Organizatorke: Anamarija Maša Mlinšek, Teja Ravnikar, Tjaša Režek
Lokacija: Hotel Rozka Krvavec

O PROJEKTU

Si vedel-a, da se pozimi poročijo samo najbolj zaljubljeni pari? Ko pri -10 stopinj celzija stojiš sredi pravljične ledene dežele samo v poročni obleki, je le prava ljubezen tista, ki te ogreje. To je to. Za vedno. Zimske poroke so res nekaj posebnega. Prava paleta nasprotij. Pokrajina je tiha, hladna, dih jemajoče lepa. Vzdušje pa vedno veselo. Sijoče neveste imajo od mraza zadela lička in v poročni opravi spominjajo na snežne kraljice iz pravljic. Poročni šopek vnese pričakovanje pomladi v zimsko idilo. In namesto hladnih osvežilnih pijač se svatje grejejo ob kuhanem vinu, punču in domačih likerjih. Zato ni čudno, da so si tri udeleženke naše akademije, Tjaša Režek, Maša Mlinšek in Teja Ravnikar, za zaključni projekt izbrale prav zimsko poročno pravljico. In to na Valentinovo!

Nekaj besed pa želita deliti s tabo tudi načrtovalka te poroke:

Tjaša:

“Na Akademiji sem pridobila ogromno koristnega znanja, ki ga bom z veseljem uporabljala v prihodnosti pri organizaciji poročnih dogodkov. Še pomembnejša “stvar”, ki sem jo pridobila pa je družba čudovitih žensk, ki si vse želijo ustvarjati različne čarobne dogodke. In ravno to slednje je bil razlog, da je bila naša inspiracijska poroka točno to – inspiracija. Res sem vesela, da smo za naš zaključni projekt uspele sestaviti ekipco srčnih oseb, ki so bili pripravljeni zmrzovati z nami, in ki so vsak s svojim delom in znanjem pripomogli k temu, da je naš projekt uspel.

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Hotel Rozka
Par: Nina Štefe in Andraž Šrekl
Fotografinja: Katja Jemec
Cvetličarna: Aurelie weddings & events
Tiskovine: OblikovAna
Obleki – nevesta: Moments by hisha
Obleka – ženin: Morro Sartoriale
Make up: Eva Assani
Poročni prstani: Zmayjewelry
Nakit in dodatki: Olivia Rose designs
Torta in slaščice: Aurora slaščičarstvo
Dodatki: Fioreti decor, Karin&Klara Events
Napis na tabli: Monika Svetlin
Sladoledne lučke: LaPopsi