fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v četrtek, 05.09.2024 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Vilinska poroka na Bledu

Organizacija

OrganizatorkeHedi Korbar, Maja Ošabnik, Vivian Kozjak
LokacijaBled

O PROJEKTU

Poznaš zgodbe Gospodarja prstanov in svetlolasega vilinca Legolasa? Zaupam ti skrivnost; letos se je poročil v Blejskem vintgarju.Vedno sem občudovala ljudi z bujno domišljijo. Take, ki pišejo zgodbe, katere kar požiraš. Take, ki ustvarijo svet poln bitij, ki ti prirastejo k srcu s svojim pogumom, iskrenostjo in srčnostjo. Zgodbe, ki jih lahko gledaš ali bereš znova in znova. Letos sem pod streho naše Infinity akademije spoznala tri takšne osebe; Hedviko Korbar, Majo Ošabnik in Vivian Kozjak. Njihova domišljija nam je pričarala zgodbo o vilinski ljubezni, njihov trud in požrtvovalnost pa je že bila nagrajena z objavo v reviji Zarja Jana in na portalu Svet24.si.

Dovoli, da v zaključek prepustim besede še mojim varovankam:

HEDI: Na akademijo za poročne načrtovalke sem se vpisala ker sem v življenju pogrešala kreativo, svobodo dela in razgiban delavnik. Že med šolanjem sem ugotovila, da je bila ta odločitev pravilna in da mi je to delo pisano na kožo. Vseeno je ostajal strah kako bom to sploh zmogla in kje pravzaprav začeti. Potem pa je prišel projekt, ki je najboljši možni prehod med šolanjem – teorijo in prakso. Dobila sem vpogled v dejansko organizacijo porok, se naučila hitro in mirno reagirati v primeru težav ter najpomembneje – še bolj sem vzljubila ta poklic in dobila zagon za začetek dela kot poročna organizatorka.

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Mentorica: Blažka Kopač Županc
Nevesta: Pia Mencinger
Ženin: Boštjan Stupar, Leyth Feroly
Matičar: Igor Hrastovec
Fotografija: Nina Premk
Videografija: Jakob Šuster
Floristka: Sanjski šopek – Metka Sporiš
Obleka nevesta: Ena in edina
Obleka ženin: Morro Sartoriale
Vizažistka: Martina Vrhovnik Tspot
Frizerka: Katja Mahne
Sladki kotiček + torta: Sweet Art by Špela
Glasba: Žavbi brothers
Tiskovine: Andreja Glavica
Poročni prstani: Zlatarna Sterle
Krožniki: Coincasa Slovenija