fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Zimska poročna inspiracija

Organizacija

OrganizatorkeAndreja Koren, Karin Knez, Nastja Colnerič, Manca Križnar
Lokacija: Tri lučke

O PROJEKTU

Vsak letni čas ima svoj čar in le zakaj ga ne bi izkoristili za temo poroke? Poletne poroke poznamo že vsi, zimske so redkejše, a zaradi tega toliko bolj očarljive. Zato smo si letos na poročni akademiji zadali, da skozi zaključne projekte naših učenk predstavimo čarobnost zimskih porok. In če pomisliš, kaj je prav stvar, katero imata skupnega poroka in zima? Bela barva. Osupljiva belina poročne obleke in nežna bela odeja zimske pokrajine sta si še kako naklonjeni. In ko dodaš še ščepec ustvarjalnosti in domišljije se začno dogajati čarovnije. Vendar se je tistega leta mati Narava odločila, da nam ponudi priložnost, da lepoto zimske narave poiščemo tudi brez bele odeje.

Svoje občutke pa so strnile v te besede:

“Punce se strinjamo, da je čas na Infinity akademiji preprosto tekel prehitro. Skozi besede in oči številnih predavateljev smo dobile zelo poglobljen vpogled v samo zakulisje organizacije enega najbolj pomembnih trenutkov v življenju, hkrati pa smo se začele še bolj zavedati, kakšno čast imamo, kot organizatorke porok, da nas bodoči mladoporočenci spustijo v svoj krog. Organizacija našega zaključnega projekta, zimske poroke, je bila ena najboljših izkušenj v življenju. Naučile smo se ogromno. Med drugim, kako pomembno je dobro sodelovanje vseh vpletenih, kako pomembna je komunikacija in prilagajanje v vsakem trenutku in kako pomembno je združiti moči, ko imamo vsi v mislih samo en cilj. Ustvariti enega najlepših trenutkov v življenju.”

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Tri lučke
Cvetje in dekoracija: Cvetličarna Omers
Fotografija: JK weddings
Videograf: Miloš Miloš
Poročni obleki: Modart
Frizura: Maša Repovš m&s hair
Make-up: Nina Vesenjak make up
Torta in sladice: Yammy Tammy
Poročne tiskovine: 100% In Love
Poročni prstani: Zlatarna Spekter
Pletenine: Soven
Kozmetika: Afrodita
Haljice: Evelinaapparel
Glasba: Klapa Sidro
Sodelujoči: Maša Vajda, Blaž Andrejka, Špela Savšek, Lina Butko, Tajda Fugina, Tina Sever