fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Poročna inspiracija na Gradu Tabor

Organizacija

Organizatorke: Tina Urdih, Špela Kralj in Nina Mičič
Lokacija: Grad Tabor Laško

O PROJEKTU

Grad Tabor Laško je poročna lokacija s čudovitim razgledom, vrhunsko kulinariko in toplim sprejemom. Brez dvoma sodi med top poročne lokacije v Sloveniji in zato smo ga izbrali za eno od lokacij za uprizoritev inspiracijske poročne zgodbe, katero so, kot zaključni projekt pripravile udeleženke naše akademije za organizatorje porok, v sodelovanju s portalom Zaobljuba.si. Inspiracijska zgodba pomeni ustvarjanje nekaj novega, nečesa kar še nismo videli. Zato so Tina Urdih, Špela Kralj in Nina Mičič navdih poiskale v zgodbi neveste balerine, ki obožuje klasično baletno zgodbo Don Quixote. Vnesti španski pridih na grad Laško je lahko zahtevna naloga. Popeljali smo se v svet Don Quixote-a, popotniškega viteza, ki je skupaj s preprosto baletko uprizoril sanje vsake majhne deklice. No ja, ne čisto vsake. Ogromno deklic namreč sanja o tem, da bi bile primabalerine, ki bi na konicah prstov plesale po slavnih odrih sveta. Poglej si kako jim je uspelo.

Organizatorke navidezne poroke so svoje izkušnje opisale tako:

»Koncept našega zaključnega projekta je bila poroka v stilu baleta Don Quixote, kjer smo želele vpeljati malo španskega pridiha v neko klasično slovensko poročno lokacijo, v našem primeru Grad Tabor pri Laškem. Lokacijo smo izbrale zaradi samega videza, saj s svojim grajskim kamnitim dvoriščem in stolpoma malo spominja na kakšno gorsko špansko vasico, kjer se z lahkoto odvije poročna pravljica. Naučile smo se, da je to delo kjer je potrebno vložiti veliko truda in samega sebe. Najbolj pa si bomo zapomnile zadovoljstva po opravljenem delu, ko si na koncu ponosen, da si naredil in izpeljal nekaj tako pomembnega, lepega in osrečil nekoga drugega.«

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Organizatorke: Tina Urdih, Špela Kralj in Nina Mičič
Lokacija: Grad Tabor Laško
Kulinarika: Restavracija Pavus
Fotografija: Nejc Bole
Videografija: Nejc Pisanski
Cvetličarna: Cvetličarna Omers
Poročna obleka: Modart
Obleke prič: Popolna obleka
Poročna prstana: Zlatarski atelje Kodre
Tiskovine: Šugar
Glasba: Rok Hvala
Torta in slščice: Emazing creations
Makeup: Ines Ule
Frizura: Katja Mahne
Oprema: Kredenca
Penina in vina: Jeruzalem Ormož
Pršut: Kras d.o.o.
Starodobnik: Peter Romih
Zaobljuba: Tjaša Lenardič