fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Poročni navdih v Logarski dolini

Organizacija

Organizatorke: Tjaša Intihar, Kristina Drobnič, Lucija Rovtar
Lokacija: Hotel Plesnik

O PROJEKTU

Najpomembnejši del Infinity akademije za organizatorje porok je zaključni projekt, kjer vse slišane in osvojene informacije preverimo na terenu. Ker je najpomembnejša veščina poročnega organizatorja, da zna delati v ekipi, so se morala dekleta razdeliti v skupine po tri ali štiri, se uskladiti glede stila, teme in lokacije projekta ter pripraviti tako dober koncept, s katerim so pridobile zaupanje vrhunskih poročnih ponudnikov, katere so povabile k sodelovanju. Tjaša Intihar, Kristina Drobnič in Lucija Rovtar so se povezale na podlagi poročnega stila. Hitro so si bile enotne, da želijo uprizoriti poroko v naravi. Skupaj smo izbrale dih jemajočo lokacijo ob hotelu Plesnik v Logarski dolini. Želele so se predstaviti z vintage stilom, ker je pri nas še vedno zelo priljubljen in zelo pristoji izbrani lokaciji. Ker pa sem udeleženke ves čas spodbujala h kreativnosti, smo na mentorskih sestankih skupaj zasnovali stilski koncept, ki prinese svež pridih v klasičen vinage stil.

Skozi oči treh organizatork Tjaše, Lucije in Kristine:

“V ekipo so se združila tri preprosta dekleta, ki so hotela prikazati poroko polno prisrčnih novosti, predvsem pa prikazati čustva. Za stil smo si izbrale romantično rustiko. Da je to prišlo do izraza, je bila Logarska dolina kot nalašč za nas in naš stil poroke. Uporabile smo pristnost okolice Hotela Plesnik, prikazale zaroko pod mogočno lipo in poroko pri slapu Palenk. Vesele smo bile, ker smo tako sestavile super ekipo na edinstveni lokaciji, kot je Hotel Plesnik v Logarski dolini. Organiziranje poroke nam je prineslo življenjsko izkušnjo, predvsem pa nauk: Da je potrebo delati s trezno glavo, polno domišljije in inovativnih stvari in da samo super posamezniki lahko sestavijo super ekipo, ki ima lahko super rezultat. Hvala vsem, kateri ste bili pripravljeni sodelovati z nami, bilo nam je v čast.”

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Organizatorke: Tjaša Intihar, Kristina Drobnič, Lucija Rovtar
Lokacija: Hotel Plesnik
Fotografija: Aluna Weddings
Videografija: G-production
Cvetličarna: Cvetličarna Omers
Poročna obleka: Poročni salon Krinolina
Obleka – ženin: Ona On
Tiskovine: Finimini dizajni
Torta in slaščice: Emazing creations
Makeup: Stanka Simič za Carpus Makeup Center
Frizura: Katja Mahne
Zvočnik: Coufer zvočnik by Milos Horvat
Zaobljuba: Tjaša Lenardič