fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v četrtek, 05.09.2024 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

Sanjska poroka v Piranu

Organizacija

Organizatorke: Pia, Maja, Petra in Karin
Lokacija: Hotel Piran

O PROJEKTU

Sonce in morje v nas že sama po sebi sprožita občutke sreče in sproščenosti. Ob morju vedno diši po poletju, po zabavi, dopustu, po ljubezni. Zato so morske poroke tako priljubljene med slovenskimi pari. Ljubezen do morja je združila tudi štiri udeleženke naše akademije, ki so za zaključni izpit morale organizirati poročno inspiracijo. Zadale so si, da v slovenskem obmorskem biseru uprizorijo moderno, minimalistično poročno pravljico Pia Lana Malenšek, Maja Repovž, Karin Čemažar in Petra Perpar so se odlično znašle v vlogi organizatork dogodka. Skrbno so načrtovale in vodile ves dan. Odlično so zasnovale obmorsko poročno zgodbo, vključile so mnogo zelo lepih detajlov, pri katerih so jim pomagali partnerji projekta. Vožnja s čolnom ob sončnem zahodu, sladoledne lučke La popsi s penino, vožnja z vespo po ozkih uličicah in romantična večerja ob soju svečk na koncu pomola, le kaj lepšega bi si še lahko zamislili?

Pia, Maja, Petra in Karin pa so o svojem projektu zapisale te besede:

Težko je v nekaj besedah strniti vse misli in občutke, ki smo jih doživljale preko dni, ko smo skupaj načrtovale izvedbo zaključnega projekta. Na samem začetku nas je združila ista želja po organizaciji poroke v morskem stilu.

Pričarale smo sanjsko poroko, kjer se je ob čutnem govoru s spremljavo glasbe med izmenjavo prstanov vsak naježil in potočil tudi kakšno solzico sreče. Sedaj se še toliko bolj zavedamo, da je trud načrtovalca porok poplačan šele na koncu, ko ugasnejo luči in s teboj ostanejo le še tisti, s katerimi si uspel pričarati dan, kot ga še ni bilo. Hvaležne smo vsem, ki so bili pripravljeni sodelovati z nami in nam pomagati. Brez kogarkoli izmed njih zagotovo ne bi bilo izkušnje, ki bo za vedno ostala v naših srcih.

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Lokacija: Hotel Piran

Fotografija: Ana Kete

Video: Dinamik

Cvetje in dekoracija: Cvetličarna na Ovinku

Ženska poročna obleka: Sanjska obleka

Poročna torta: Emazing creations

Sladki kotiček: Yammy Tammy

Tiskovine: Finimini

Poletna osvežitev: La popsi

Poročni prstani: Zlatarna Celje

Makeup: Nika Erjavec za Carpus Makeup Center

Frizura: Janja Borštnar

Čoln: FI-AL navtika

Vina: Vina Štemberger

Penina: M-vina.si