fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

BlogNe čakaj na Maj, zaroči jo zdaj!

18/10/2021by admin

Rad jo imaš. Lepa je. Čeprav se včasih tega ne zaveda. Tako zabavno je v njeni družbi. Mila je, ženstvena. Občuduješ njeno odločnost. Vse zna urediti, kot bi mignil. Spravi te v smeh. V njenem objemu se počutiš doma. Pašeta skupaj. Ona je tista. Želiš si, da bi tvoji otroci imeli njene oči. Z njo bi doživel svet, se postaral, vnuke vozil na morje. Skrbel bi za njeno srečo in ona za tvojo. Povej ji to. Z zaroko. Z zaročnim prstanom, ki je simbol tvoje ljubezni do nje. Z dogodkom, ki izraža tebe, njo in vajino ljubezen.

Zaroka je res lep dogodek. Je večen spomin na romantično gesto, ki ga bo tvoja bodoča žena navdušeno razlagala najprej vsem prijateljicam in naključnim znankam, kasneje pa vajinim otrokom in vnukom.
Vem, da se je treba malo potruditi. Načrtovati. Dobiti idejo kaj in kako. In potem poskrbeti, da je vse ready-steady. Postaviti lep ambient. Organizirati VIP prevoz, top chefa za romantično večerjo ob svečkah ali pa piknik za dva, na skritem kotičku, kamor sta včasih zahajala. V grm skriti fotografa, ki ujame trenutek. Morda najeti jadrnico. Posneti film. Zapeti. Zaplesati. Presenetiti….

Pri vsem tem rade volje pomagam. Poveš mi vajino zgodbo, kaj imata rada in česa ne. In skupaj ustvariva popoln scenarij vajine zaroke. Lahko je samo za vaju, nekje na samem ali pa pred množico, ki deli vajino srečo in tvoj pogum. 🙂

– organizatorke: Liza Urbančič, Tara Milikić, Anja Nose
– make up artistka: Neja Inge
– frizerka: Kaja, Bellevue Salon
– par: Maja Mihalinec in Luka Zidar
– fotografaija: Jana Šnuderl
– obleke: Sanjska obleka
– prstani: Zlatarna Sterle