fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v četrtek, 05.09.2024 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

BlogZ njimi je užitek sodelovati!

18/10/2022by admin

Naši najljubši ponudniki poročnih storitev v letu 2022

Poročna sezona se je za nas pred nekaj tedni zaključila. Zelo smo ponosni na naše delo in hvaležni za zaupanje, ki so nam ga namenili našimladoporočeni pari. Vendar pa pretekle poroke brez profesionalnih in izkušenih partnerjev ne bi bile tako uspešne.

Zato smo se odločili, da blog posvetimo našim najljubšim ponudnikom poročnih storitev v letu 2022 in se jim na ta način tudi iskreno zahvalimo za ves trud, čas in dobro voljo, s katero so nas tekom poročne sezone spremljali.

LOKACIJE

 

Tako kot se organizacija porok pri nas začne, bomo začeli tudi naš blog. Najprej se lotimo iskanja lokacije, ki jih je v Sloveniji zelo veliko. V vseh letih organizacije porok nam jih je nekaj zares priraslo k srcu. Vedno namje v veselje sodelovati z Villo Xaxat. Vodja Nina in njena desna roka Iva vedno spoštujeta želje para in se maksimalno potrudita, da jim ustrežeta. Vedno mirno in brez težav rešimo vsako situacijo, ki se pojavi. Lokacija pa je seveda preprosto čudovita.

Villa Xaxat

 

V Kodarinovem mlinu se počutimo kot doma. Ljubezen Vasje in Ingrid Kodarin, ki jo gojita do svojega “Malna” in gostov, je resnično iskrena, njun nasmeh in dobro srce pa nas vedno znova kličeta nazaj. Okusna mediteranska hrana in zasebnost, ki jo Kodarinov mlin ponuja, sta zmagovalna kombinacija za intimno in sproščeno poroko v naravi.

Tina Samardžič, koordinatorka dogodkov na Brdu pri Kranju, in njena uigrana gostinska ekipa deluje na profesionalnem in obenem zelo prijateljskem nivoju. Na porokah pri njih točno vemo, da bodo gostje nadhrano navdušeni in da bodo natakarji sledili vsem dorečenim dogovorom. Na Brdu imajo pari na voljo res veliko različnih lokacij, med katerimi nam je najljubši Račji otok. Obdan je s prijetnimi gorenjskimi gozdovi in jezercem, po katerem se par lahko do otoka pripelje celo s čolničkom.

FOTOGRAFI IN VIDEOGRAFI

Ko par izbere lokacijo, se osredotočimo na iskanje poročnega fotografa in videografa, če ga želita. Letos smo bili izredno navdušeni nad delom, trudom in entuziazmom, ki so ga na porokah pokazali fotografi. Alen Karupovič je z nami letos sodeloval trikrat. Že na daleč vemo, kdaj prihaja, saj je z rjavimi usnjenimi paščki in nanj obešenimi objektivi vedno pripravljen, da dokumentira novo poročno zgodbo. 🙂

Jernej in Jani, ki delujeta pod imenom That Happy Day, sta nas letos prav prijetno presenetila. Sodelovali smo na dveh jesenskih porokah, ki sta se odvijali v Ljubljani in na Dolenjskem. Zaradi njune pozitivne energije in dobre volje, ki sta jo delila z nami, smo se počutili kot prava organizatorsko – fotografska ekipa.

Ana Gregorič se je kljub deževnemu avgustovskemu popoldnevu potrudila, da je naš par fotografirala na najrazličnejših krajih in ob najrazličnejši svetlobi. Zanju je sama postavila prav poseben romantičensetting s svečkami in cvetjem ob kaminu. Ponovno je pokazala kako dobro zna poudariti naravno lepoto ljudi.

Neža Reisner z nežnimi odtenki fotografije vedno prav poboža oči. Še zdaj se spomnim kako je bilo 18.8.2018, ko smo sodelovali, na Posestvu Pule vroče. Peklensko poletno sonce nas je neusmiljeno grelo, kljub temu pa se fotografa skorajda nista usedla niti za sekundo, da bi se v senci malce ohladila. Ujela sta čisto vsak trenutek dogajanja na poroki.

Miloš in Nataša Horvat sta topli osebi, ki se s poročno fotografijo ukvarjata že vrsto let. Njune fotografije so brezčasne in polne čustev. Ženstvenost, ki jo pri nevestah uspe najti Nataša, se odlično dopolni z Miloševim umetniškim značajem. Z njima je vsaka poroka čisti užitek, fotografije pa prekrasne.

Prijazna in vedno nasmejana Katarina in Andrej sta nas letos pozitivno presenetila. Poleg fotografije poskrbita še za video in svoj izdelek kljub slabo prespani noči pošljeta v prvi pregled že v nedeljo po poroki! V svojem delu zelo uživata, to pa se vedno odraža na zadovoljstvu in sproščenosti parov, ki ju izberejo.

Z videografi je vedno lepo sodelovati. Njihovi profesionalni droni vedno pridno brenčijo nad nami, na koncu pa skupaj z ostalimi posnetki tekom celotnega dne ustvarijo čudovito in čustveno poročno zgodbo. V veseljenam je bilo letos na porokah sodelovati z Aleno (Fragments Collection),Matejo in Dejanom (Studio Boutique), Blažem (Poročna pravljica) in triom Friends Production.

GLASBENIKI

Glasbeniki, ki so nas najbolj navdušili ob poročnih obredih, so Ina Shai, Artistik band, Nastja Gabor, Maja Založnik, Matic Smolnikar, Sax Ladies in Klara Jazbec. Že tako čustveno in naelektreno vzdušje ob poročnem obredu so s svojimi glasbenimi točkami in lepimi glasovi čudovito popestrili. Glasbenike pri obredu je odlično dopolnjevala glasbena skupina Josip Brass, s katero nam je zaradi nepozabne poročne zabave vedno v veselje sodelovati.

Za najboljšo poročno zabavo je letos, roko na srce, velikokrat poskrbel DJ Luka Zelenik. Zaradi njegove prijaznosti smo veliko lažje izpeljali mnoge poroke. Ni ustvaril zgolj nepozabne zabave, pomagal nam je celo prenašati stole, obešati lučke, postavljati mize in še marsikaj, kar v resnici sploh ni DJ-jevo delo. Brez njegove pomoči bi organizatorke danes verjetno trpele za kakšno pretegnjeno mišico ali bolečim hrbtom. Super je! 🙂

CATERING

Na veliko porokah smo zaradi prijaznosti para tudi mi deležni okusne poročne večerje, ki jo sicer zaradi dela pojemo precej na hitro. Moramo priznati, da so nas v letošnjem letu najbolj navdušili Supercatering-ovci. Ne glede na ovire, s katerimi se srečujejo pri pripravi hrane izven svoje stacionarne kuhinje, je nivo priprave in postrežbe »out of this world«. Na eni izmed letošnjih porok so imenitni angleški gostje celo priznali, da v Angliji še nikoli niso bili postreženi s tako srčnostjo kot tokrat na poroki v Sloveniji. Supercatering, mi res že komaj čakamo na naslednja sodelovanja z vami! Zagotovo pridemo lačni. 😉

CVETJE IN DEKORACIJA

Ker imajo pari različne želje in ideje glede dekoracije njihovih porok, bi bilo iskanje raznolikih ponudnikov brez Cvetličarne Omers in Sanjskegašopka zelo težko. Hvaležni smo, da Polona iz Cvetličarne Omers in Meta iz Sanjskega šopka znata dobro uslišati tako različne želje parov. Obema lahko za njune cvetličarske spretnosti čestitamo in se jima zahvalimo za trud in uspešno uslišane želje. Poleg tega želimo Cvetličarni Omers na tem mestu izraziti posebno zahvalo zaradi izrednega dela na Bridal Fever dogodku, kjer je s svojo ekipo presegla vse okvirje in pričakovanja.

POROČNE TISKOVINE

Odlično so se z barvno shemo cvetja ujele poročne tiskovine. Pravi odtenek je zelo težko ujeti in moramo priznati, da je Nini (Finimini), Ani (Poročna beležnica) in Tini (Tinashe) to odlično uspelo. Oblikovale so zelo različne poročne tiskovine – od napisov na ogledalih, zlato potiskanih besedil, nalepk na lesenih tablah do čipkastih vabil in izvirnih loto lističev.

POROČNA OBLEKA

Večina naših nevest je letos našla popolno poročno obleko v salonu Sanjska obleka v Kamniku. Lastnica Janina Perko je bila za neveste, ki so želele res unikatno obleko, zelo prilagodljiva. Druge neveste so se povečini navdušile nad znamko hrvaško znamko Envy room, veliko ženinov pa je moško poročno obleko izbralo v Morru v Ljubljani.

POROČNO LIČENJE

Vizažistka Martina Vrhovnik nas v času priprav neveste na dan poroke vedno znova očara. Svojo umirjenost prenese na vsako še tako nemirno in prestrašeno nevesto, ta pa zaradi njenih nežnih in zemeljskih tonov, ki jih izbere, postane prava mlada lepotica.

Jasna Okelešen (Carpus Makeup) obvlada različne stile ličenja. Najbolj nam je pri srcu stil, s katerim zna zelo dobro poudariti močne obrazne poteze nekaterih nevest. Na poročni dan kar zažarijo in njihove lepote senikakor ne moremo nagledati.

POROČNA FRIZURA

Martino in Jasno so odlično dopolnjevale frizerke Irina Kysselef, Katja Mahne in Maša Repovš. Irina z dolgoletnimi izkušnjami s friziranjem nevest in družic poskrbi za čudovit in zdrav videz las, Katja svoje delo vedno opravi zelo hitro, Maša pa s svojo razposajenostjo popestri vzdušje v sobi. Frizure izpod njihovih rok so bile obstojne in so pristajale vsakemu “sfriziranemu” dekletu.

POPESTRITVE NA POROKI

Na porokah smo se odlično pozabavali s fotostojnico, ki je v zadnjem letu postala pravi poročni hit. Fotkarjev Matej in Katarina sta preprosta brat in sestra, s katerima se z veseljem srečamo. Vse svate po vrsti vedno pridno fotografirata in poskrbita, da ima vsak od njih za spomin fotografijo z obveznimi zabavnimi dodatki – očalci, brki, klobukom, srčkom ali kozarcem.

POROČNA TORTA

Poročna torta naj bi bila vrhunec poročnega večera in bo zato tudi vrhunec našega bloga. Verjemi, če za poročno torto izbereš Emazing Creations, Pcakes ali Yammy Tammy, je zadovoljstvo zagotovljeno. Za temi uspešnimi slaščičarskimi podjetji namreč stojijo super prijazne punce, njihove kreacije pa so tako umetniške, unikatne in hkrati okusne, da jih je enostavno vredno izbrati. Joj, kaj bi zdajle dala, da bi bila katera od omenjenih deklet moja soseda!

MEDIJSKA PODPORA

Čisto na koncu pa nikakor ne moremo mimo dogodka Bridal Fever, ki smo ga organizirali 6. oktobra v Festivalni dvorani. Velika zahvala za sklenjeno sodelovanje že v začetku leta 2018 gre Tjaši Lenardič, vodji blagovne znamke Zaobljuba. Tekom leta smo začeli načrtovati velike skupne projekte in eden izmed njih, Bridal Fever, je izredno uspešno prestal svoj krst. To kaže, da smo z Zaobljubo postali res odličen team inse srčno veselimo novih skupnih projektov.

Zelo nam je všeč, da z mnogimi delimo ljubezen in strast do porok. S skupnimi močmi jih znamo izpeljati točno tako kot si par želi in brez njih nam ne bi uspelo. Resnično komaj čakamo, da se v prihodnje ponovno srečamo in se hkrati veselimo sodelovanja tudi z mnogimi ostalimi odličnimi ponudniki poročnih storitev.

Lokacije: Posestvo Pule, Kodarinov mlin, Brdo pri Kranju
Fotografi: Alen Karupovič, That Happy Day, Ana Gregorič, Neža Reisner, Miloš in Nataša Horvat, Katarina in Andrej
Videografi: Fragments Collection, Poročna pravljica, Frieds Production
Glasba: DJ Luka Zelenik, Josip Brass, Ina Shai, Artistik band, Maja Založnik, Nastja Gabor, Matic Smolnikar, Sax Ladies
Dekoracija: Cvetličarna Omers, Sanjski šopek
Tiskovine: Finimini, Poročna beležnica, Tinashe
Poročna obleka: Sanjska obleka, Envy Room, Morro
Ličenje in frizura: Martina Vrhovnik, Jasna Oklešen, Irina Kysselef, Katja Mahne, Maša Repovš
Popestritev na poroki: Fotkar
Poročna torta: Emazing Creations, Pcakes, Yammy Tammy
Medijska podpora: Zaobljuba
Fotografije so bile izbrane v sklopu organizacije naših porok.