fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

BlogZakaj izbrati poroko v zimski idili?

30/12/2021by Ursa

Poletje se šteje za tisto pravo ”poročno sezono”. A nima samo poletje tiste čarobne energije, tudi zima skriva veliko magičnih trenutkov. Če nista med zmrzljivčki preberita, zakaj bi se morala poročiti prav v zimskem času! ❄️⛄️

Kateri so plusi zimske poroke?

  • Čudovita pokrajina. Snežne poroke nam jemljejo dih. Poljub z vašo ljubljeno polovico, je tako veliko bolj romantičen, ko so vaši lasje posuti s snežinkami, mraz okoli pa vaju prisili, da se še bolj stisneta skupaj.

  • Ker zima velja za “izven sezonsko” za večino ponudnikov, bodo na splošno imeli več prostih terminov in s tem morda tudi nižje cene. Če imaš v mislih posebnega fotografa, mekaup artista…, ki jih želiš imeti na poroki, je tako možnost večja! Tudi prenočišča za vaše goste naj bi bila bolj cenovno dostopna in razpoložljiva.

  • Vsaka poroka je posebna in edinstvena, ampak ali ne bi bilo magično da se poročita v drugačnem settingu, kot večina prijateljev in znancev? Poletje je zakon, a zimska poroka ima svoje čare v vseh pogledih.

  • Ne pozabita na super prikupne ”stojnice”, ki so klasika zimskega letnega časa. Lahko se poigravata z vročo čokolado, kuhanim vinom ali pa morda čim močnejšim – kuhanim ginom.

 

Kaj pa minusi?

  • Vreme je lahko tako kot poleti tudi pozimi nepredvidljivo. Ne moreta vedno računati na sneg, ki bi vsako pokrajino polepšal v zimsko pravljico. A tudi zimske poroke, brez snega, z malce domišljije lahko izgledajo čarobno.

  • Bodimo realistični. Tudi če na vajin zimski poročni dan sije sonce in je nebo brez oblačka, so temperature prehladne za slavje na prostem. Obred lahko izpeljeta zunaj, potem pa svoje goste povabita notri na toplega kuhanca.

  • Sploh če razmišljata o poroki okoli božiča ali novega leta, vzmemita v zakup gneče na letališčih, cestah… Vsi hitijo domov k svojim bližnjim, tako da svojim gostom, po naporni poti, če prihajajo iz daleč, pripravita lepo dobrodošlico.