fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

UncategorizedLjubezen je v zraku

08/02/2023by Ursa

Prositi nekoga za roko je ena izmed najpomembnejših odločitev v življenju posameznika. Potrebno je veliko samozavesti in živčkov, da zberete pogum in zaprosite svojo boljšo polovico. Tudi če ste prepričani, da bo vaš fant ali punca rekla “da!” nikoli ne moraš biti 100% prepričan, dokler ne vprašaš. In iskanje popolnega načina za vprašanje: “Bi se poročil/a z mano?” zahteva neverjeten pogum. Poleg tega velikokrat zahteva čas, trud in premišljeno načrtovanje — še posebej, če želite to narediti na najbolj romantičen dan v letu: 14. februarja.

V kolikor ste že v fazi planiranja – čestitke! V kolikor pa o tem še razmišljate je tu nekaj idej, ki vam zadevo lahko olajšajo.❤️

  1. Ali se vaša boljša polovica nemore upreti sladkim pregreham? Potem bo sladko srce razbil/a še preden ji lahko objasnite zakaj se gre. Prikupen napis na zunanjosti z ujemajoče se notranjostjo kot so: Boš moj valentin? Boš moj/a? – Zavedno?                                                                                                                                 Veselo valentinovo! – Bi se poročil/a z mano? Bo stopila vsakogar, sploh pa ko v notranjosti vidijo čudovit zaročni prstan.

 

2. Pozornost na podrobnosti se vedno izplača. Zapomnite si to! Te veščine vam bodo prišle prav, ko boste poustvarili vajin prvi zmenek za svojega partnerja. Peljite jih na mesto prvega zmenka, tudi potek le tega naj bo čim bolj podoben… le da jih na koncu ne čaka sramežljiv poljub ampak največje presenečenje do sedaj – zaročni prstan!

 

3. Ljubezen gre skozi želodec. Nekaj kar ste definitivno že slišali, kajne? Če je temu tako, je lahko najem zasebnega kuharja za pripravo okusne večerje dober način, da pridobite bonus valentinove točke. Poleg tega bo vprašanje, ki ga postavite po sladici, češnja na vrhu vsega. Če neveste koga izbrati priporočamo MalMal – nebo vam žal, obljubimo – pride na dom, skuha, postreže in pospravi! 😉

 

4. Jutra so nekaj magičnega in če je tvoj partner jutranja oseba, potem ne morate zgrešiti z okusim zajtrkom in veliko skodelico kave na kateri piše Bi se poročil/a z mano? Seveda pa je nujno serviranje zajtrka v postelji, kjer ostanete še cel dan in pustite vse obveznosti na strani in le uživata v družbi drug drugega. 😉

 

5. Če sta oba mahnjena na igre ga/jo preseneti z lovom na zaklad. Po mestu ali hiši skrij pisma z namigi, zadnji pa naj bo na posebnem mestu ki vama obema veliko pomeni. Naj bodo namigi domiselni, nagajivi in naj vodijo po poti vajinih spominov.

Upam, da smo ti z idejami pomagali in vlili nekaj poguma. Vedno pa se lahko za več idej in pomoč obrneš na nas.

Srečno <3