fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347

BlogTrendi poročnih vabil 2023

27/02/2023by Ursa

Ko gre za poročna vabila, bosta morda želela ohraniti tradicijo in oblikavati nekaj klasičnega. Vendar, če želita nekaj modernega, razmislita o tem, da bi šla izven okvirov z elegantnimi in poenostavljenimi vabili. Pomislita na različne silhuete, drzne vzorce in geometrijske oblike, ki bodo navdušili vajine goste in začrtali ton vajini poroki na najboljši možen način.

Da bi izstopala, lahko vključita več edinstvenih materialov v svoja vabila, kot so les, kovina, pluta, stukturiran papir. Ti elementi lahko dvignejo vabila na nov nivo, saj tekstura igra veliko vlogo. Tudi zaobljeni loki, okrogla in celo kvadratna vabila so manj tradicionalna in tako bodo definitivno pustila večji vtis.

KROGI IN POLKROGI

Kdo pravi da mora biti vabilo kvadratne oblike v velikosti A5? Poigrajta se z oblikami in barvami. Mi smo navdušeni nad kombinacijami.

 

MINIMALIZEM V VSEJ SVOJI VILIČINI

Nekaterim ta stil ne paše na kožo, vendar je vedno bolj popularen. Manj je več. Naj bodo vabila minimalistična, vendar bodo še vedno vsebovala vse podatke, ki jih gostje potrebujejo.

 

BODITA INOVATIVNA

Kako poskrbita, da si bodo gostje poroko zapomnili res za vedno? Poskrbita, da jih osupnjejo že vabila. Igrajta se z različnimi mehanizmi in teksturami, ki bodo prinesla nevrjetne rezultate.

 

Z DIGITALNIM NIKOLI NE ZGREŠIŠ

Telefon imamo vedno pri roki, je res? Tako poleg ekološkega vidika, prihranita tudi nekaj denarja in vabil ne tiskata. Le pošljeta in gostje imajo vabilo vedno pri sebi. Prav tako pa se lahko poigrata z animacijami vabil.

 

Upam, da so vama trenutni trendi všeč prav toliko kot nam. Počasi prihaja čas ko se bodo poročna vabila za poletje pošiljala. V kolikor pa še nista na tej točki, lahko vse potrebne informacije o vabilih najdeta na našem blogu Kaj vse moraš vedeti o poročnih vabilih.

Prijetno planiranje. 🙂