fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347
https://infinityevents.si/wp-content/uploads/2020/12/floating_image_22.png
https://infinityevents.si/wp-content/uploads/2020/12/floating_image_23.png

O MENIInfinity ustanoviteljica

Svet vidim v vseh odtenkih, zato sem vsak dan očarana nad njegovo lepoto. Razumem želje in hrepenenja. Poznam sebe in neznansko rada spoznavam nove ljudi. Srečna sem, če nekoga osrečim. Ljubim in uživam v ljubezni, ki jo vidim v drugih. Verjamem, da ima vsak pravico sanjati in da naše sanje ustvarjajo resničnost. Menim, da je življenje prekratko, da bi se zadovoljila s povprečjem. In bolj kot drugačni, je pomembno, da smo zvesti sami sebi. Pot k popolnosti iščem skozi navdih, ki ga najdem v ljudeh in njihovih zgodbah. Ljubezen je zame pozornost, sprejemanje in tisti topel občutek pri srcu.

Kot dolgoletna organizatorka osebnih, “lifestyle” in poslovnih dogodkov ter ustanoviteljica prve slovenske Akademije za organizacijo porok in dogodkov, sem stopila korak dlje in ustanovila Infinity Events – agencijo, kjer stranka ni le stranka, temveč oseba, ki nam veliko pomeni in jo želimo osrečiti. Prostor za vse, ki cenijo predanost in veliko pozornost na vse drobne koščke mozaika, ki ustvarijo popolno sliko.

Dih jemajoče poroke, razburljive zaroke, intimne obletnice porok in dogodke, s katerimi boste očarali poslovne partnerje, bomo pripravili z vso skrbnostjo in pozornostjo. V navdih nam boste vi in vaša zgodba.

Za mano stoji neverjetna in srčna družina profesionalnih načrtovalk dogodkov ter usklajena ekipa profesionalcev, ki poskrbi za vse, kar pritiče posameznemu dogodku. Zaupam jim, ker uživajo v svojem delu. Dovolite, da vam skupaj pomagamo presenetiti vaše najbližje.

Blažka Kopač Županc

Ustanoviteljica Infinity Events & Akademija

https://infinityevents.si/wp-content/uploads/2023/02/0015_171202_blazka-scaled.jpg

O MENIInfinity vodja

Urša Pustavrh

Vodja Infinity Events

https://infinityevents.si/wp-content/uploads/2021/07/Ursa-Pustavrh-scaled-e1628080777147.jpg
https://infinityevents.si/wp-content/uploads/2021/09/088_210612_Infinity_svicarija-scaled.jpg

Infinity pa nisem samo jaz. Infinity je družina. Infinity družina združuje nekatere bivše udeleženke Infinity akademije za poročne organizatorke, katere druži ljubezen do načrtovanja porok in drugih dogodkov ter vera v lojalno konurenco in sodelovanje.

Naša mala skupnost pa šteje kar 20 poročnih organizatork iz vseh koncev naše male Slovenije, ki se med seboj podpiramo, sodelujemo in si pomagamo. Naše vrednote so sodelovanje, pripadnost, pomoč, strast do našega dela, srčnost, solidarnost in skupna rast v dobro naših strank.