fbpx
Pridruži se nam na informativnem dnevu Infinity akademije v sredo, 06.09.2023 ob 18:00 v PH Unija na Brezovici (več informacij >>)
 
Naslov:Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Delovni čas:Pon - Pet: 9.00 - 18.00
Telefon:030 231 347
https://infinityevents.si/wp-content/uploads/2020/11/shadow_leaves_01.png
https://infinityevents.si/wp-content/uploads/2021/10/AjdaJan-778.jpg

POROKEVizija

Želimo, da vesta, da je vajina ljubezen pomembna. Za nas in za vse, ki vaju poznajo. Poroka mora izžarevati energijo ženina in neveste. To je naše prvo vodilo. Z vama želimo ustvariti Vajin dan. Ponašamo se z neusahljivim virom idej, ki pomagajo oblikovati dan, kot ga še ni bilo. V navdih nam bo vajina ljubezen. Verjamemo, da je poroka lahko sproščena, lepa, čustvena, zabavna in polna drobnih in velikih presenečenj, bodisi če povabita zgolj priči ali pa preko sto svatov.

Organizacija

Vemo, da je čas dragocen in privoščimo vama, da ga namenita drug drugemu. Organizacijo vajine poroke bomo vodili od začetka do konca. Skupaj bomo za vaju poiskali najustreznejše ponudnike poročnih storitev, oblikovali stil poroke, izbrali ustrezno lokacijo, dekoracijo, vabila, obleke… Usklajevali bomo dogovore z vsemi izvajalci in na dan poroke poskrbeli, da teče vse kot dogovorjeno. Na voljo so vama naše dolgoletne izkušnje in bogata zakladnica informacij, ki vama bodo prihranile ogromno časa.

Želimo se približati vajinim željam in potrebam, zato nudimo več paketov storitev:

POPOLNA ORGANIZACIJA POROKE

K organizaciji vajine poroke najraje pristopimo celostno. Z vama želimo soustvariti vajin dan, vama prihraniti čas za številne dogovore in iskanje pravih in prostih ponudnikov poročnih storitev, vama svetovati glede dekoracije, glasbe, programa, personalizacije vajine poroke. Skupaj bomo zasnovali vizualni in vsebinski koncept dogodka, časovnico, vodili stroškovnik in poročni načrt, nato pa poskrbeli, da bo poročni dan potekal gladko in sproščeno, v skladu z vajinimi željami in našimi dogovori.

DELNA ORGANIZACIJA POROKE / KOORDINACIJA

Si želita, da vajino poroko z vama soustvari nekdo, ki ima veliko znanja, idej in domišljije? Nekdo, ki vama pomaga z občasim nasvetom ali idejo med procesom načrtovanja poroke? Nekdo, ki drži vajeti v rokah na dan poroke, da sta vidva in vajini svati povsem neobremenjena? Potem je ta paket za vaju.

ORGANIZACIJA INTIMNE POROKE

Si želita intimne poroke, saj vama je predvsem pomembno dejstvo, da imata drug drugega in da si želita to življenje preživeti skupaj?

Poročila bi se v ozkem družinskem krogu (do 20 oseb) ali pa celo samo s pričama? Vseeno pa je to poseben dan in vama ne diši, da bi poročno zvezo sklenila na matičnem uradu? Želita si, da bi bila poroka za vaju še vedno lep in oseben dogodek? Vabimo vaju, da si naše razmišljanje o takšni poroki prebereta TU

ORGANIZACIJA POROKE V TUJINI

Vaju mika pravi poročni pobeg? Si predstavljata poroko na beli peščeni tropski plaži, v slikovitem Škotskem višavju ali na magični Islandiji? Mi smo z vama. Organiziramo vama nepozabno poročno izkušnjo na vajini najljubši destinaciji, poiščemo dobre lokalne izvajalce ali pripeljemo ekipo s sabo iz Slovenije. Odvodimo obred, poskrbimo za vso logistiko in potrebno dokumetacijo. Kam gremo?

POROČNO SVETOVANJE

Se vama organizacija poroke zdi nekaj nadvse zabavnega in tudi na misel vama ne pride, da bi jo prepustila nekomu drugemu? Odlično. Mi vaju razumemo. Vseeno pa bi vama prišel prav kak nasvet izkušenega poročnega načrtovalca, nekoga, ki vama ponudi uporabne informacije o ponudnikih poročnih storitev, o poteku organizacije in o koordinaciji poročnega dne? Nekoga, ki vama zaupa majhne trike, unikatne ideje in prihrani ogromna časa za iskanje idej ter primernih ponudnikov? Potem je ta paket pravi za vaju!

https://infinityevents.si/wp-content/uploads/2021/09/088_210612_Infinity_svicarija-scaled.jpg

Ekipa

Dobro poznavanje trga in deset let izkušenj so prinesli privilegij, da sodelujemo z najboljšimi, preverjenimi in zanesljivimi izvajalci poročnih storitev. Fotografi, cvetličarji, vizažisti, frizerji, glasbeniki, lučkarji, gostinci, dekoraterji, oblikovalci in drugi so tisti, s katerimi skupaj naredimo dih jemajoče trenutke za vaju in vajine svate.

V Infinity events zdržujemo kar 25 poročnih načrtovalk iz cele Slovenije in na podlagi vajinih želja vama bomo priporočili najprimernejšo za vaju. Skupaj verjamemo, da je pozornost na detajle izkaz ljubezni do dela in spoštovanja do vajinega dne. Razumemo, da vsak popolnost dojema na drug način in znamo prisluhniti vajinemu. Želimo, da ljubezen proslavita sproščeno, s stilom in lepo energijo.

https://infinityevents.si/wp-content/uploads/2020/10/home_01_hero.png
https://infinityevents.si/wp-content/uploads/2020/11/shadow_leaves_01.png

Kako vam lahko pomagamo?

Kontaktirajte nas in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.